Instagram'da ilk Fotoğraf 4 Yıl Önce Paylaşıldı - Haberler - indir.com

Instagram'da ilk Fotoğraf 4 Yıl Önce Paylaşıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Sosyal fotoğraf paylaşım platformu Instagram'ın kurucularından Kevin Systrom, bundan tam dört yıl önce yani 16 Temmuz 2010 tarihinde Instagram üzerinden yapılan ilk paylaşımı gerçekleştirdi.

Halen Instagram'ın CEO'luğunu yapan Kevin Systrom ilk paylaşımını, Kaliforniya eyaletinin Baja kentinde kız arkadaşının ayaklarının önünde yatan bir Golden Reriever'ı gösteren ve aşağıda göreceğiniz fotoğrafı çekerek yapmıştı. indir.com 'da ise Instagram ilk defa Instagram Web'e Adım Attı haberiyle yer aldı.

İlk fotoğraf paylaşımından bugüne kadar son derece etkileyici bir büyüme gösteren Instagram'da dört yılda yapılan paylaşım sayısı 20 milyarı aşmış durumda. 2012 yılında Facebook tarafından 1 milyar dolara satın alınan platformun aylık 200 milyon aktif kullanıcısı bulunuyor ve her gün ortalama 60 milyon fotoğraf ile video paylaşımı yapılıyor.

Özellikle fotoğraf çekmeyi seven ve fotoğrafa merakı olan kişiler tarafından tercih edilen Instagram, dünyanın en önemli sosyal ağları arasında yer alıyor.

Instagram'ın mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirerek sizde hemen fotoğraflarınızı paylaşmaya başlayabilirsiniz.





PAYLAŞ