Instagram’da İki Faktörlü Kimlik Doğrulama nasıl kurulur? - Haberler - indir.com

Instagram’da İki Faktörlü Kimlik Doğrulama nasıl kurulur?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-12 09:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Instagram hesabınız için güvenliği bir üst seviyeye çekmek istiyorsanız iki faktörlü kimlik doğrulama kullanabilirsiniz. Peki, Instagram’da iki faktörlü kimlik doğrulama nasıl ayarlanır?

Instagram, milyonlarca kullanıcının bir arada bulunduğu sosyal bir ağ olarak işletme ve satış yapmak isteyen kişiler için de büyük bir potansiyel oluşturuyor. Binlerce takipçisi bulunan hesapların ele geçirilme riskine karşılık olarak kullanıcıların hesap güvenliğini sağlaması giderek zorunluluk haline geliyor. Instagram için güvenliğin en üst seviyede olduğu özelliklerden birisi Instagram iki faktörlü kimlik doğrulama olduğu için bu servisi aktif hale getirebilirsiniz. 

En Popüler 10 Instagram Filtresi (infografik)En Popüler 10 Instagram Filtresi (infografik)

Instagram'da Hesap Doğrulama Nasıl Yapılır?

Instagram’da iki faktörlü kimlik doğrulama özelliği nasıl etkinleştirilir?

Instagram’da iki faktörlü kimlik doğrulama özelliği için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir. Bu işlemler için öncelikli olarak uygulamayı açın ve daha sonrasında profil simgesine tıklayarak profilinize ulaşın.

 

Profil ekranında sağ üstte yer alan menüden ayarlara tıklayın. Ayarlar bölümünde yer alan iki faktörlü kimlik doğrulamayı seçin.

Açılacak yeni ekranda özelliği aktif hale getirin.

Bu ayarlar yapıldıktan sonra ayarların etkin olması adına belirtilen telefon numarasına bir kod gönderilecektir. Bu kodun sistemdeki ilgili alana girilmesi ile birlikte iki faktörlü kimlik doğrulama servisi etkin hale gelecektir. Bu servis etkin olduğu süre içerisinde herhangi bir şekilde kodsuz giriş yapılamaz. Bu nedenle de telefonunuz erişimi olmayan kişiler için güvenlik en üst seviyelerde olacaktır.  

iPhone'da Instagram videoları nasıl indirilir?


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ