Instagram'da hikaye paylaşanlar için bomba gelişme! - Haberler - indir.com

Instagram'da hikaye paylaşanlar için bomba gelişme!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-09 15:05:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Instagram 'in en son yaptığı test, müziklerin tam olarak ne şekilde yapılacağını tam olarak açıklığa kavuşturmasa da, hikayelere müzik eklenmesine izin verecek gibi gözüküyor.

İlk olarak Ishan Agarwal tarafından, 'Code of Music Stickers' adı verilen özellik, kullanıcıların müzik kliplerini takip edenlerin onları izledikleri gibi Hikâyeleri üzerinden oynatabilmelerini sağlıyor. 'Trending', 'Genres' ve 'Moods' etiketli farklı sekmeler altında uygun melodileri aratarak beraberinde aynı sesler çalınacak.

Müziğin nereden geleceği veya hangi biçimde olacağı henüz kesin değil. Şarkının korosundan veya tüm şarkıdan bir klip çalacak mı, Bir klip oynatırsa, hangi klipler seçilebilecek, bu soruların cevapları henüz belli değil. Kesin bir bilgi için beklenilmesi gerekiyor.

Müzik Etiketleri, kullanıcılara isminin izinsiz erişmesini sağlarsa, büyük olasılıkla ana şirket Facebook'un UMG, Sony ve Warner Bros ile yaptığı lisans anlaşmalarından kaynaklacaktır. UMG ile yapılan müzakereler, 'video ve diğer sosyal deneyimlerde kullanılabilir' etiketi ile gelebilir. Facebook, Instagram ve Oculus'ta. 'O zaman, diğer toplumsal deneyimlerin 'ne olabileceğini pek çok kişiden merak ediliyor. 

Instagram, son birkaç ay içinde birçok özelliği ekledi. Hatta o kadar çok özellik eklendi ki pek çok kullanıcı İnstagram'ı zevkle kullanmaya devam etti.. Özellikle Hikaye'lere özel olarak, metin güncellemeleri için Tür'ün yanı sıra üçüncü taraf uygulamalarından ekran görüntülerini doğrudan içeriklere eklendi. Ayrıca, restoran rezervasyonları, grup görüntülü görüşmeleri, Focus adlı özel bir portre modu ve takip edilebilir hashtag'lerle denemeler yapılmaya devam ediyor. Müzik ise bunun yanında pek çok kişiyi sevindirecek.

 





PAYLAŞ