Instagram'da hesaplar arası geçiş daha kolay olacak - Haberler - indir.com

Instagram'da hesaplar arası geçiş daha kolay olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-08 16:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Instagram için yapılan son güncellemeler sonrasında kullanıcıların birden fazla hesabı kontrol etmesine imkan sağlanırken, bu özellik ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. İşte detaylar. 

Instagram çoklu hesap yönetimi nasıl yapılır?

Instagram'da '5xx server error' hatası! nedir?Instagram'da '5xx server error' hatası! nedir?

Instagram için yapılan gayri-resmi açıklamalarda Instagram çoklu hesap kontrolü için yeniliğe gidildiği ve yeni sistem ile birlikte kullanıcıların daha kolay bir yönetim imkanına sahip olacağı belirtildi.

Yeni özellik test aşamasında

Instagram için yeni özelliğin şu anda test aşamasında olduğu ifade edilirken, ana hesap sistemini benimsiyor. Kişilerin kontrol edeceği hesaplardan birisini ana hesap olarak belirlemesi gerektiği gibi belirlenen hesabın dışındaki hesaplar için ana hesap şifresi üzerinden erişim sağlanabiliyor.  

Dünyanın en fazla Instagram kullanan ülkeleri 

Konu Instagram için büyük bir beklenti yarattığı gibi şu ana kadar Instagram tarafından konuya dair herhangi bir plan paylaşılmadı. Fakat güncellemenin kısa süre içerisinde kullanıcılara sunulması bekleniyor. Mevcut özelliklere ve gelişmelere bakıldığında dikkat çeken bir diğer detay ise Instagram’ın çoklu hesap kontrolü konusunda çok daha fazlasını sunacağı. 

2018'in Instagram enleri belli oldu


İlgili uygulamalar

Flow for Instagram Videosu


PAYLAŞ