Instagram'da gönderilen mesaj nasıl iptal edilir? - Haberler - indir.com

Instagram'da gönderilen mesaj nasıl iptal edilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-08 09:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya sitesi Instagram, her ne kadar fotoğraf ve medya paylaşım odaklı bir sosyal medya aracı olsa da, kullanıcılar Instagram’ı fotoğraf gönderme ve mesajlaşma gibi iletişim için de kullanıyorlar. Ancak bazı sebeplerde yanlış bir kişiye yanlış bir mesaj yazdığınızı düşünebilirsiniz. Bu noktada direkt bir şekilde Instagram uygulaması üzerinden veya bilgisayar üzerinden göndermiş olduğunuz Instagram mesajını iptal edebilirsiniz. Bizde sizlere bu içeriğimizde gönderdiğiniz yanlış içeriği veya normal bir mesajı karşı taraf görmeden geri dilmek istediğinizde, yapabileceğiniz işlemlerden bahsedeceğiz.

Instagram’da gönderilen mesajı geri silme

Instagram yeni bir keşif sayfası üzerinde çalışıyor!Instagram yeni bir keşif sayfası üzerinde çalışıyor!

Hatalı bir mesaj veya cümle hatası yaptığınızda mesaj silmek isteyebilirsiniz. Instagram ise bu duruma bir sınır katmadan bu işlevi kullanıcılarına geçtiğimiz aylarda sunmuş durumda. Instagram uygulaması üzerinden gönderilen mesajı silmek için ilk olarak ana ekrandan sağ üstte yer alan Direkt simgesine basarak DM bölümüne erişin. Bu noktada mesaj silmek istediğiniz sohbeti seçin. Mesaja girdiğiniz zaman silmek istediğiniz mesaja uzunca basın ve mesajı göndermeyi iptal et seçeneği karşınıza gelecektir. Bu seçeneğe basarak söz konusu mesajı sohbet ekranından geri silebilirsiniz.

Direct uygulaması ile

Instagram Direct uygulamasından sileceğiniz mesaj için sohbete girin. Sohbete eriştikten sonra yine bir mesaja uzunca basılı tutun iptal et butonu gözükecektir basarak silebilirsiniz.

PC üzerinden

PC bölümünden sohbet kısmına girdikten sonra sileceğiniz mesaja sağ tıklama yapmanız gerekiyor. Daha sonra mesajın gönderilmesini iptal et seçeneğine basarak dilediğiniz mesajı geri silmiş olacaksınız.


Instagram Corona virüsü için geliştirdiği yeni özellik test aşamasındaInstagram Corona virüsü için geliştirdiği yeni özellik test aşamasında
Instagram için yeni bir özellik yoldaInstagram için yeni bir özellik yolda

PAYLAŞ