Instagram'da Büyümenin Yolları Nelerdir? - Haberler - indir.com

Instagram'da Büyümenin Yolları Nelerdir?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-26 16:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Instagram’da büyümenin yolları nelerdir?

Instagram, Türkiye’de ve dünyada, son yılların en popüler mecraları arasında yer alıyor. Instagram’ı bu denli popüler yapan, son birkaç yılda gösterdiği inovasyon, sunduğu yeni içerik modelleri. Hikayeler, videolar ve diğer konseptler… Profesyonel sosyal medya hizmetleri sunan Crovu ‘neden Instagram’ sorusunun yanıtının yanı sıra, Instagram’da büyümenin ve etkili bir kullanımın yanıtlarını sıraladı.

Instagram neden önemli?

Diğer sosyal medya platformları ile karşılaştırdığımızda, kullanıcı sayısı bazında en yüksek platform Instagram değil. Ancak günlük aktif kullanıcısı ve platforma olan sadakat açısından, Instagram ilk sırayı hak ediyor diyebiliriz. Artık bir kimlik kartı vazifesi gören Facebook, Instagram’ı farklı bir noktada konumlandırıyor. 1 milyon beğeniye sahip bir Facebook sayfasında gönderi erişiminiz ortalama 30 bin - 50 bin arasında iken, 1 milyon takipçili bir Instagram sayfasında ise erişiminiz 1 gönderide 500 bine yakın olabilir. Facebook bir sponsorlu içerik alanında döndürülen ve artık eski ‘heyecanı’ sunamayan bir adres. Instagram ise her zaman dinamik ve çekici. Hikayeler kısmındaki yüksek erişim oranı ise, markaları ve mecraları ‘Instagram’a bağlayan’ diğer nedenlerden.

Galaxy S10 Kamerası Özel Instagram Modu ile GeliyorGalaxy S10 Kamerası Özel Instagram Modu ile Geliyor

Instagram’da sıfırdan sayfa büyütmek zor mu?

Her mecrada olduğu gibi, Instagram’da da sıfırdan sayfa büyütmek, kolay değil. Instagram’da, eğer özel bir uygulama ya da eklenti kullanmıyorsanız, gönderinin diğer ağlardaki gibi ‘retweet’ edilmesi ya da paylaşılması da mümkün değil. Dolayısı ile beğeninin ve takibin etkisi de sınırlı dersek, Instagram hashtagler ile global bir yapı olsa da, kendi içinde kapalı bir sistem. Bu noktada, iyi bir çıkış stratejisi gerekiyor. Belli bir takipçi sayısının üzerine çıktınız mı, örneğin hikayelerden aktif link de verebildiğiniz 10 bin takipçi düzeyini geçtiğinizde, Instagram’da içeriklerinizle fark yaratmanız daha kolay olabilir. Ancak henüz yeniyseniz ve 1000 takipçiniz dahi yoksa, alternatif çözüm önerilerini de dikkate alabilirsiniz.

Instagram’da sıfırdan takipçi kazanmak

Instagram’da henüz yeni bir hesabınız varsa, aşağıdaki öneriler sizin için etkili olabilir:

  • İçerik planınızı uzun vadeli oluşturmalısınız, örneğin 2 aylık içerik planınızı hazırlamalısınız. İçeriklerinizde, fark yaratan gönderiler için deneysel reklam bütçesi oluşturabilirsiniz.

  • Takipçi kazanmak adına, sadece sponsorlu Instagram postları hazırlayabilirsiniz. Bu model etkili denebilir, ancak sadece Instagram’a reklam vererek, çok ciddi bir bütçe harcaması yapmanız gerekebilir. O yüzden bu model de çok fazla önerilmemektedir.

  • Influencer hesaplarla yapılacak işbirlikleri, çekilişler ve size takipçi yönlendirilmesini sağlayacak her çalışmayı değerlendirebilirsiniz, iyi bir çıkış stratejisidir. Burada önemli olan, sayfanızın kitlesine en çok uygun olacak hesabı bulmak ve iyi bir işbirliği sağlamaktır.

  • Sıfırdan takipçi kazanmanın, Instagram takipçisi kazanırken gönderilerinizin beğenilmesi, videolarınızın izlenmesi için de Instagram takipçisi sunan, sosyal medya hizmetleri ajansı crovu hizmet alabilirsiniz!

Senelerdir, sosyal medya takipçisi konusunda birçok markaya Instagram takipçi, beğeni, video izlenme gibi konularda destek veren Crovu ile, ilk aşamaları hızlıca geçebilir, sosyal medyada daha rahat ve hızlı şekilde ilerleyebilirsiniz.

 

Kaynak: https://crovu.co/instagram-takipci-satin-al/
 


İlgili uygulamalar
Instagram hikayelere bağış özelliği geliyorInstagram hikayelere bağış özelliği geliyor
Instagram'ın kaybolan takipçiler ile başı dertte!Instagram'ın kaybolan takipçiler ile başı dertte!
Uzun zamandan beri Instagram'da beklenen o özellik nihayet geldi!Uzun zamandan beri Instagram'da beklenen o özellik nihayet geldi!

PAYLAŞ