İnstagram'da Aynı Başlık Altında Birden Fazla Fotoğraf Nasıl Paylaşılır? - Haberler - indir.com

İnstagram'da Aynı Başlık Altında Birden Fazla Fotoğraf Nasıl Paylaşılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-31 14:20:37
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler fotoğraf paylaşım platformu olan Instagram, Facebook çatısı altına geçtikten sonra yeni yetenekler kazanmaya başladı. Öncelikle hikayeler özelliğine kavuşan Instagram bu özelliği kapsamında günlük 250 milyon aktif kullanıcıya ulaşmıştı. Sonrasında ise post tarafında yeniliklere giderek paylaşımlar üzerinde bazı işlevsel özellikler kazanmaya başladı. Bir gönderiyi kayıt etme özelliği geldi ve sonrasında ise fotoğraf paylaşım noktasında çoklu paylaşım özelliği getirildi. Son gelen yenilikler ile beraber Instagram'da birden bir paylaşım altında birden fazla fotoğraf paylaşmak mümkün oluyor. Kısacası bunun için bir albüm paylaşım özelliği diyebiliriz.

Bizde sizlere bu içeriğimizde sizlere Instagram'da tekbir başlık altında birden fazla fotoğraf nasıl paylaşılır bunlardan bahsedeceğiz.

Instagram Aynı Gönderide Birden Çok Fotoğraf Paylaşmak

  • İlk olarak Instagram uygulamanızın güncel olduğundan emin olun ve uygulamayı açın.
  • Instagram uygulamasında normal fotoğraf paylaşır gibi '+' butonuna basın ve gelecek olan alanda galeri kısmınız sizlere gözükecektir.
  • Bir fotoğraf seçebilir ve sonrasında ise sağ alt alanda yer alan 'birden fazla seç' butonuna bastığınızda birden fazla fotoğraf seçebilir ve tıpkı bir albüm gibi aynı başlık altında seçtiğiniz fotoğrafları paylaşabilirsiniz.
  • Instagram'ın paylaşım paneli kapsamında çoklu seçtiğiniz görseller arasından dilediğiniz resime farklı filtreler uygulayabilir veya çeşitli kırpma işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Instagram üzerinden albüm paylaşımı yapmak yada tek bir başlık altında birçok fotoğraf paylaşımı yapmak için bu basit işlemleri yapmanız yeterli olacaktır. Bu işlemin hem iOS hemde Android cephesinde geçerli olduğunu dile getirelim.





PAYLAŞ