Instagram'da arşivlenen hikayeler nasıl silinir? - Haberler - indir.com

Instagram'da arşivlenen hikayeler nasıl silinir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-26 20:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Instagram'daki hikayeler özelliğinin arşivlenebilir durumda olması, çok beğenilen hikayelerin kayıt altına alınmasını sağlıyor. Bu bakımdan 2017 yılından beri güncelleme ile kullanıcılara sunulmuş olan hikaye arşivleme özelliğinden yararlanarak sizler de hikayeleri arşive alabilirsiniz. Fakat sıklıkla tekrarlanan bu işlemler kullanıcıların bir süre sonra çok geniş bir arşive ulaşmasına neden olabilmektedir. Bu tip durumlarda ise arşivlerin silinmesi yeterli olacaktır. Paylaşılan hikayelerin özellikle 24 saat sonra silinecek olması, arşivin ihtiyacını ortaya çıkardığıdan dolayı pek çok kullanıcı arşiv özelliğinden yararlanmaktadır. 

2018'in Instagram enleri belli oldu

Görme Engelli Bireyler Nasıl Instagram Kullanabilir?Görme Engelli Bireyler Nasıl Instagram Kullanabilir?

Instagram’da arşivlenen hikayeleri silme işlemleri

Hem iOS hem de Android işletim sisteminde arşivlenen hikayelerin silinmesi, aynı şekilde gerçekleşmektedir. Bu nedenle işletim sisteminiz her ne olursa olsun aşağıdaki adımları takip ederek arşivlediğiniz hikayeleri silebilirsiniz.

Arşiv silme işlemleri için ilk olarak uygulamayı açın ve daha sonrasında sağ üst kısımda bulunan saat simgeli butona basın.

Bu bölüme erişim sağladığınızda arşiv bölümü görülecektir.

Buraya tıklamanız ile birlikte arşivlediğiniz tüm hikayeler listelenecektir.

Bu aşamanın ardından kullanıcılar kendi istek ve ihtiyaçlarına göre bu arşivlenen hikayeler arasından seçim yaparak kolay bir şekilde silme işlemlerini gerçekleştirebilir. Arşivlediğimiz hikayeleri silmek için üzerine dokunmanız yeterli olacaktır. Burada delete seçeneğini tercih ederek silme işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Silinen hikayeler bir daha geri getirilemeyeceğinden dolayı kullanıcıların silme işlemlerinde dikkatli bir şekilde yapması önerilir. 

Dünyanın en fazla Instagram kullanan ülkeleri 


İlgili uygulamalar
Instagram beğeni yarışına Ellen DeGeneres de katıldıInstagram beğeni yarışına Ellen DeGeneres de katıldı
Netflix'ten yeni Instagram özelliğiNetflix'ten yeni Instagram özelliği

PAYLAŞ