Instagram'da anket açma nasıl yapılır? - Haberler - indir.com

Instagram'da anket açma nasıl yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-29 09:59:13
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Instagram yeni bir özelliğini geçtiğimiz aylarda kullanıcılarıyla paylaştı. Bu özellik sayesinde anket yapabilir düşünceleriniz ya da merak ettiklerinizi takipçilerinizle paylaşarak onların da görüşünü alabilirsiniz.

Instagram Hikayelerde Anket Nasıl Yapılır?

Son dönemde popüler sosyal medya platformlarının gün geçtikçe kullanıcılarına yeni özellik çıkarma konusunda birbirleriyle yarıştığını söyleyebiliriz. Facebook, Instagram, Snapchat başta olmak üzere dünyada aktif olan kullanıcı sayısı oldukça fazla olan bu uygulamalar kullanıcılarını yeni özellikleriyle memnun ediyor. İOS ve Android tarafından sürekli güncellenen bu uygulamalar gün geçtikçe daha eğlenceli bir hal alıyor. Yeni yayınlanan İnstagram'daki anket oluşturma özelliği ile hikayeler (Stories) bölümünden 24 saat görülebilen anketler yapabilir çıkartmalarla keyifli bir şekilde sonuçlarını görebilirsiniz. Peki Instagram'daki yeni anket (polls) çıkartmaları nasıl kullanılıyor diyorsanız aşağıda belirtelim.

Instagram'da Hikaye Ekleme Adımları

  • Instagram Hikayeler (Stories) kısmından bir fotoğraf çekin ve üst köşede bulunan gülen yüz ifadesine dokunun
  • Çıkan ekranda "Anket'' e dokunun
  • Soru sorduğunuz ekranda seçenekler otomatik olarak evet - hayır şeklinde çıkıyor. Dilerseniz üzerine dokunarak seçenekleri değiştirebilirsiniz. Ayrıca anket çıkarmasını dilediğiniz bir yere taşıyabilirsiniz.
  • Anketiniz başladığından itibaren sonuçlarını gerçek zamanlı olarak görebilirsiniz. Takipçileriniz eğer oy verdiyse hikayeyi tekrar izlediğinde son sonuçları görebiliyor.

Kendi anket sonuçlarınızı yukarı kaydırma hareketi ile açabilirsiniz ve kimlerin oy kullandığını ve hangi seçeneği seçtiklerini görebilirsiniz.





PAYLAŞ