Instagram’da “Akış Yenilenemedi” hatası nasıl çözülür? - Haberler - indir.com

Instagram’da “Akış Yenilenemedi” hatası nasıl çözülür?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-25 18:15:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Instagram'da çoğu kişinin karşısına çıkan ve kişileri zorlayan hatalardan bir tanesi olan Instagram'da akış yenileme hatası farklı şekilde çözülebiliyor. İşte hatanızı çözebileceğiniz 3 farklı yöntem ve çözüm. 

Instagram'da Hesap Doğrulama Nasıl Yapılır?

Görme Engelli Bireyler Nasıl Instagram Kullanabilir?Görme Engelli Bireyler Nasıl Instagram Kullanabilir?

1- İnternet bağlantısını kontrol etme

Bu sorunun en temel sebeplerinden bir tanesi zayıf ya da tamamen iptal olan internet bağlantıları. Telefonlarda bazen mobil veri bağlı olarak gözükse de hat düşmeleri nedeniyle internet bağlantısı kesilebilmektedir. Bu nedenle eğer bu tip bir sorun yaşıyorsanız öncelikli olarak internet bağlantınızı kontrol etmeniz gerekir. Mobil veri ya da WiFi’yi kapatıp açarak internetinizi kontrol edebilirsiniz. Eğer sorununuz internet ise yeniden bağlantı sağlandıktan sonra Instagram girişinizde akış yenileme şeklinde bir hata olmayacaktır. Eğer WiFi ya da mobil ağlardan sadece birinde bu hatayı yaşıyorsanız diğer bağlantıyı denemeyi tercih edebilirsiniz.

2- Uygulamayı temizleyin

Bazı durumlarda uygulama ayar ve verilerinde yaşanan sorunlar nedeniyle de internete giriş gerçekleşmeyebilmektedir. Uygulamada yaşanan bu sorunlar aynı zamanda uygulamaya sağlıklı bir şekilde erişime de engelleyebilmektedir. Bu tip durumlarda uygulama verilerini temizlemek çözüm olabilir.

Bu işlemleri yapmak için sırasıyla telefonunuzun ayarlar bölümüne oradan uygulamalar kısmına ve uygulama yöneticisi bölümüne erişin. Instagram’ın önbelleğini temizlemek adına uygulama ayarlarına geçiş yapmanız yeterlidir. Yapacağınız işlemler sonrasında Instagram'ı tekrar açarak sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edebilirsiniz.

3- Uygulamayı Güncelleyin

Instagram güncellemeleri alınmadığı durumlarda uygulama sistemsel olarak bu tip hatalar verebilmektedir. Bu nedenle, sorunu yaşayan kişilerin uygulama güncellemelerini kontrol etmesi varsa güncellemeleri alması da yine sorunu çözebilir. Eğer güncellemeler dahi sorununuzu çözmüyorsa uygulamayı tamamen silerek yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Akış yenilenemedi hatasında genellikle bu üç adım kullanıcıların çözümü için yeterli olmaktadır. 

Dünyanın en fazla Instagram kullanan ülkeleri 


İlgili uygulamalar
Instagram beğeni yarışına Ellen DeGeneres de katıldıInstagram beğeni yarışına Ellen DeGeneres de katıldı

Materyal Tasarımlı Instagram Videosu


PAYLAŞ