Instagram’da ad etiketi nasıl oluşturulur? - Haberler - indir.com

Instagram’da ad etiketi nasıl oluşturulur?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-26 21:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Instagram İçin geliştirilen ad etiketi kullanıcıların pek çok konuda kolaylık yaşamasını sağlıyor. Özellikten yararlanarak ad etiketi oluşturan kişiler, profillerine ulaşılmasını sağlama noktasında ön plana geçtiği gibi sizler de hesabınız için ad etiketi oluşturabilirsiniz. Peki, Instagram'da ad etiketi nasıl oluşturulur? 

WhatsApp'a Kolay Numara Kaydetmek İçin Yeni Özellik! 

Instagram'a Harita Özelliği geldiInstagram'a Harita Özelliği geldi

Instagram’da ad etiketi oluşturma işlemleri

Instagram uygulamasında at etiketi oluşturmak istiyorsanız öncelikli olarak Instagram uygulamasını cihazınızda açın. Daha sonrasında alt kısmında yer alan seçeneklerden profile tıklayın. 

Profilinizin açıldığı bölümde ise sağ üst köşede yer alan 3 çizgiye tıklayarak detaylı ayarlar kısmını açın.

Burada yer alacak ad etiketi tıklayarak ad etiketi oluşturma işlemlerini kolay bir şekilde başlatabilirsiniz.

Etiketin düzenlenmesi adına Instagram tarafından herhangi bir kısıtlama konulmadığı gibi kişiler istediği şekilde bu bölümü doldurabilir. Simge gibi farklı simgelerin bulunduğu ad etiketi, emoji ve simgeler ile birlikte çok daha farklı ve aynı zamanda renkli görünüme kavuşabilmektedir. Bu bölümde sizlere izin verildiği ölçüde istediğiniz simgeleri ve metni kullanarak ad etiketi oluşturma işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

Peki ya ad etiketi oluşturduktan sonra?

Ad etiketi oluşturduktan sonra ise bu etiketin paylaşılması konusunda da son derece zengin bir seçenek var. Öyle ki WhatsApp başta olmak üzere mail gibi farklı uygulamalar üzerinden kişilere bu bilgilerinizi gönderebilir ve paylaşabilirsiniz.

Başka birisi de size aynı şekilde ad etiketi gönderebilir. Etiket ile kullanıcı aratmak istediğinizde ise bunun için arama bölümünü kullanmanız gerekir. Size gönderilen ya da elinizdeki mevcut ad etiketi üzerinden kullanıcı profiline ulaşmak istiyorsanız, telefonunuzda bulunan görseli uygulama içerisinde taratmanız gerekmektedir. Tarattığınız görsellerdeki profil, Instagram üzerinden hemen açılacaktır. Böylece diğer kişiler tarafından oluşturulmuş olan ad etiketlerini de kolay bir şekilde kullanarak istediğiniz kişiyi bulabilirsiniz. 

Instagram Emojili Anket Nasıl Oluşturulur?


İlgili uygulamalar
Instagram beğeni yarışına Ellen DeGeneres de katıldıInstagram beğeni yarışına Ellen DeGeneres de katıldı
Instagram'da favori renk nasıl öğrenilir?Instagram'da favori renk nasıl öğrenilir?

PAYLAŞ