Instagram'a Yeni 'Odaklanma Modu' Geldi - Haberler - indir.com

Instagram'a Yeni 'Odaklanma Modu' Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-12 08:59:37
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Uzun zamandrı bir çok güncellemenin üzerinde çalışan Instagram ekibi şimdide Bokeh özelliğini getirmeye hazırlanıyor. Uzun zamandır üzerinde çalışılan proje şuanda geliştirilme aşamasında ancak yakın zaman içerisinde özelliği kullanabileceğiz.

Peki Bu Bokeh Modu Nedir?

Yeni özellik sayesinde ön kamerayla Selfie veya arka kamerayla ''portre'' çekimlerinde kamera doğrudan kadraja giren yüze kendisini odaklayacak ve arkayı bulanıkaştıracak. Dahası ise Tüm Hikayeler, kameralarda olduğu gibi, odak modu ile çekilen fotoğraflara filtre, emoji ve yazı ekleyebilecek. Bokeh modu birçok cihazda vardır ancak Instagram'da fotoğraf çekerken arka planı bulanıklaştıramıyor'duk bu yüzden resim ile ilgili pek çok sıkıntı ön görüyorduk. Ancak Instagram'a gelen Bokeh modu ile çekimler artık dahada kolay geliyor.

Getirilen bu özellikler sayesinde Instagram kullanıcılarına daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor ve buradan kazanıyor. Instagram bokeh modu'nun cihazınızda en iyi şekilde çalışması için kameranızın 8,16 Megapiksel olması gerekmektedir.Yakın zamanda pek çok yeniliğe giden Instagram kullanıcıları kendisine hayran bırakmaya devam etmekte.





PAYLAŞ