Instagram'a Yeni Düzenleme Araçları Geldi - Haberler - indir.com

Instagram'a Yeni Düzenleme Araçları Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Resmi blogu üzerinden bir açıklama yapan popüler fotoğraf paylaşım servisi Instagram, Android ve iOS platformundaki uygulamalarına yepyeni fotoğraf düzenleme araçlarını ekleyerek güncellediğini duyurdu.

Instagram'ın mobil uygulamalarına gelen güncellemeyle beraber artık fotoğraflarınızda yaratıcılığınızı daha fazla ön plana çıkartacak yeni düzenleme araçlarını bulabilecek ve paylaşmak istediğiniz fotoğraflar üzerinde parlaklık, kontrast, renk doygunluğu ve sıcaklık ayarlamalarını daha hassas bir şekilde yapabileceksiniz.

Instagram

Ayrıca gelen yeni araçlar arasında görüntünün parlak alanda odaklanarak parlaklık ayarlamasının yapılmasını sağlayan Highlights, görüntünün karanlık alanlarına odaklanarak parlaklık ayarlamasının yapılmasını sağlayan Gölgeler, görüntünün kenarlarını karartarak, uzak fotoğrafın merkezine doğru kenarlardan içeriye doğru keskinleştiren Vignette ve görüntünün içine canlılık kazandırarak net bir hale getiren Sharpen gibi araçlarda güncellemeyle gelen özellikler arasında yer alıyor.

Uygulamada göreceğiniz İngiliz anahtarı simgesine tıkladığınızda yeni fotoğraf düzenleme araçlarına ulaşabilir ve burada bulacağınız yeni filtrelere çift tıklayarak fotoğraf üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Ayrıca seçtiğiniz filtrenin gücünü de filtre ikonuna dokunarak sağa ya da sola hareket ettirmek suretiyle ayarlayabilirsiniz.

Güncellemeyle birlikte 6.0 sürümüne yükseltilen Instagram'ın Android ve iOS uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar üzerinden mobil cihazınıza indirebileceğiniz gibi Instagram tarafından konuyla ilgili yayınlanan tanıtım görüntüsünü de izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ