Instagram'a Test Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

Instagram'a Test Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-24 18:32:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler sosyal medya sitelerinden birisi olan Instagram, yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Şimdi ise hikayeler tarafına kullanıcıların takipçilerine bir konuda test usulü soru sormasına yarayacak yeni çoktan seçmeli test etiketlerini ekledi. Bildiğiniz üzere Snapchat tarafından esinlenen Hikayeler özelliği Instagram için oldukça popüler olmuş ve yüksek kullanım oranına sahip olmuştu. Instagram ise ilginin düşmemesi için sürekli olarak yeniliklerini hikayeler tarafında gerçekleştirmeye devam ediyor. Son yayınlamış olduğu güncelleme ile kullanıcılar takipçilerine çok cevaplı test soruları sorabilecekler. Benzer olarak anket etiketi de bulunan Instagram’da anket sadece iki seçeneğe olanak sağlıyordu.

Instagram’a Test Etiketi Özelliği Geldi

Facebook ve Instagramdan Beğen Butonu KaldırılabilirFacebook ve Instagramdan Beğen Butonu Kaldırılabilir

Yeni gelen bu özellikte yine hikaye görselini oluşturduktan sonra ekranı kaydırma hareketi ile etiketlere erişin. Burada yeni soru etiketini göreceksiniz. Anketten farklı olarak bu soru etiketinde ikiden fazla şık ekleyebilecek ve aralarından bir şıkkı doğru cevap olarak seçebileceksiniz. Anket tarafında cevapların iki ile sınırlı olmasından ötürü Instagram’ın böyle bir test etiketi özelliğini sunduğu düşünülüyor. Çoktan seçmeli soru özelliği ile büyük kitlelere hitap eden Instagram hesapları takipçilerine çeşitli sorular iletebilecek. Ayrıca bir konu hakkında kişilerin bilgisini test etmek için yine bu özellik oldukça faydalı olacak.

Instagram’ın bu yeni getirmiş olduğu çoktan seçmeli soru etiketinde sorunuzun fazla uzun olmaması gerekiyor. Ayrıca şıkları yazdıktan sonra birisini doğru şık olarak seçim yapmanız gerekmektedir.  


İlgili uygulamalar
Facebook'tan Sonra Şimdi de Instagram Şifreleriniz TehlikedeFacebook'tan Sonra Şimdi de Instagram Şifreleriniz Tehlikede
Instagram Sahte Beğeni Alanlara Karşı Önlem GeliştiriyorInstagram Sahte Beğeni Alanlara Karşı Önlem Geliştiriyor

PAYLAŞ