Instagram'a Konum Hikayeleri ve Hashtag Hikayeleri Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

Instagram'a Konum Hikayeleri ve Hashtag Hikayeleri Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-29 12:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Instagram son olarak Direct mesajlaşma ekranında yaptığı değişiklikten sonra güncelleme ile yeni yetenekler kazanmaya devam ediyor. Özellikle hikayeler bölümünde önemli özellikler sunmaya devam eden şirket şimdi ise hastag hikayeleri ve konum hikayeleri adında iki yeni özelliğini tüm kullanıcılara sundu. Yeni özelliklerden birisi olan hashtag hikayelerinde kullanıcılar hashtag olarak hikayelerine kelime ekleyebiliyor ve o hastag'e dokunulduğunda ise o hashtag'e dair paylaşımlar kullanıcının karşısına getiriliyor.

Konum etiketlerinde ise o konuma dair paylaşılmış son 24 saat içerisindeki hikayeler gözükebilecek. Konum özelliğini açmış ve hikayesine konumunu eklemiş tüm kullanıcıların paylaşımlarını görmeniz mümkün olacak. Bir konum içeriğine girildiğinde ise en üst bölümde hikayeler olarak konum fotoğrafını göreceksiniz. Örneğin bir fotoğrafta gördüğünüz İstanbul konumuna girdiğiniz de hikaye bölümünde İstanbul paylaşımını göreceksiniz ve bastığınızda ise İstanbul konumunu kullanarak hikaye paylaşan tüm kullanıcıların hikaye içeriklerini görebileceksiniz.

Ayrıca yeni güncelleme ile keşfedilebilir Instagram hikayeleri ise Explore sekmesi üzerindeki halkalar ile ve diğer videolar ile beraber gözükmeye başlayacak. Tüm bunların neticesinde Instagram hikayelerini konum ve hasgtam olarak iki şekilde filtreleyebiliriz. Herhangi bir çoğrafi konum araması yaptığınızda yine ekranın üst bölümünde halka olarak o konuma dair yapılan hikaye paylaşımlarını görmeniz mümkün olacaktır. Hashtag hikayeleri ise önümüzdeki günlerde aktif olacak ve o hashtag'e basıldığı zaman o hashtag ile paylaşılan tüm hikayelere erişmeniz mümkün olacak.

Instagram'ın hikayeler bölümüne yaptığı bu hastag ve konum hikayeleri özelliklerine uygulamanızı güncelleyerek yararlanabilirsiniz. Henüz yeni özellikler sizde aktif değil ise yakın zamanda aktif olacağını belirtebiliriz.





PAYLAŞ