Instagram'a Fotoğraf Yükleme Uygulaması: Gramblr - Haberler - indir.com

Instagram'a Fotoğraf Yükleme Uygulaması: Gramblr

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-06 17:21:14
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Bilgisayarınızda bulunan fotoğrafları direkt olarak Instagram hesabınıza yükleyebilmenizi ve bu fotoğrafları kolaylıkla paylaşabilmenizi sağlayan Gramblr uygulaması ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Özellikle çektikleri fotoğrafları bilgisayarına aktaran kullanıcılar için faydalı olabilecek program ile fotoğraf makinesi kullanarak çektiğiniz fotoğrafları bilgisayarınıza aktardıktan sonra direkt olarak Instagram hesabınıza yükleyebilir ve programın otomatik olarak oluşturduğu direkt, web ve HTML linkleri sayesinde de bunları web sitenizde ya da Facebook, Twitter gibi sosyal platformlarda sorunsuz bir şekilde paylaşabilirsiniz.

Sitemiz üzerinden ücretsiz olarak indirerek kullanabileceğiniz, hem Windows hem de Mac sistemine sahip bilgisayarlar için geliştirilmiş olan Gramblr kurulumundan sonra Instagram hesabınızı program ile eşleştirmeniz gerekmekle beraber sonrasında fotoğrafları aktarmaya başlayabileceksiniz. Ancak fotoğraflarınızı sorunsuz bir şekilde aktarabilmeniz için .JPG ya da .JPEG formatında olmasının yanı sıra 650X650 piksel ölçülerinde olması gerekmektedir. Eğer format ya da ölçü uyumsuzluğu olursa fotoğraflarınız yüklenmeyecektir.





PAYLAŞ