Instagram'a Bir Yeni Gönderi Özelliği Daha Geliyor - Haberler - indir.com

Instagram'a Bir Yeni Gönderi Özelliği Daha Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-23 22:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Instagram cephesinden yenilikler gelmeye devam ediyor. Özellikle son zamanlarda kullanıcılarına birçok yeni özellik sunan platform şimdi ise yeni özellikler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. İlk gelen yeni iddialara göre kullanıcılar artık gönderilerini belli ülkelerde görünmesini ayarlayabilecek. Ülkelere göre gönderi paylaşım özelliği diyebileğimiz bu yeni seçeneğin atılan bir tweet ile ortaya çıktığı belli oldu. Gelecek olan yeni ülke sınırlandırma özelliği ile kullanıcılar seçtikleri ülkelerde paylaşımlarının görünmesini sağlayabilecekler.

Instagram’ın bu yeni ülke sınırlandırma özelliği sadece gönderiler için değil hikayeler için de geçerli olacak. Ülkeler için paylaşım seçimi yapma normal kullanıcılardan daha çok işletme ve markaların işine yarıyacağa benziyor. Daha öncesinde sadece öne çıkartılan gönderi için ülke seçimi yapılmasına izin veriliyordu. Ancak artık normal paylaşımlar içinde ülke seçimi yapılabilecek ve tamamen ücretsiz olacak. Bazı sosyal medya sitelerinde ve YouTube platformunda “bu gönderi ülkeniz için uygun değil” gibi bir uyarı karşınıza çıkabiliyor. Bu uyarı o gönderinin sadece belli başlı ülkeler için yayınlanmış olduğu anlamına geliyor.

Instagram, Retweet Benzeri Bir Özellik Geliştiriyor!Instagram, Retweet Benzeri Bir Özellik Geliştiriyor!

Artık Instagram için de yakın zamanda bu tarz uyarılar karşınıza çıkabilecek. Henüz sızıntı ve iddialardan ibaret olan bu durum karşısında Instagram cephesinden bir açıklama gelmiş değil. Yakın zamanda Instagram’ın bu yeni gönderi için ülke seçim özelliğini resmi olarak duyurması bekleniyor. Bakalım şirketin bu yeni özelliği kullanıcılar tarafından ne derece ilgi görecek göreceğiz.


İlgili uygulamalar
Instagram’a GIF desteği geliyor!Instagram’a GIF desteği geliyor!
Instagram'a Yeniden Paylaşma Özelliği GeliyorInstagram'a Yeniden Paylaşma Özelliği Geliyor

PAYLAŞ