Instagram yorumları için iki yeni özellik! - Haberler - indir.com

Instagram yorumları için iki yeni özellik!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-13 18:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya platformu olan Instagram, kullanıcı deneyimine yönelik yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Şimdi ise özellikle yüksek takipçi kitlesine sahip Instagram hesap sahiplerinin işine yarayacak bir özellik üzerinde çalışıyor. Bildiğiniz üzere yüksek takipçilere sahip hesaplarda yorumları yönetmek bir hayli zor olabiliyor. Instagram bu durum kolaylaştırmak için ise Yorum Sabitleme ve Toplu Yorum Silme özelliklerini kullanıcılarına vermeye hazırlanıyor. Bu sayede ise yüksek takipçiye sahip hesapların paylaşımlarında rahatsız edici yorumlar çok daha kısa bir süre içerisinde kaldırılabilecekken, beğenilen yorumların ise sabitlenmesi mümkün olacak.

Instagram’a yeni işlevsel özellikler geliyor

Google Lens el yazısı ile yazılmış metinleri PC'ye yapıştıracakGoogle Lens el yazısı ile yazılmış metinleri PC'ye yapıştıracak

Instagram’ın henüz üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü bu yeni 2 özelliğin detayları öncesinde bu özelliğin tüm herkes tarafından kullanılabilir olacağını belirtelim. Ancak tabii ki daha fazla yorum alan hesapların çok daha fazla işine yarayacaktır. Yorumlara girdikten sonra sağ üst bölümdeki üç noktaya basarak Yorumları Yönet’i seçmeniz yeterli olacaktır. Daha sonra gelen ekranda silmek istediğiniz yorumları seçebilir ve gönderiden o yorumları silebilirsiniz. Bir kere de ise en fazla 25 yorum silme limiti bulunuyor.

Yorum sabitleme özelliğinin ise ilerleyen günlerde testlere başlanması bekleniyor. İlk etapta iOS’ta aktif hale gelecek olan bu özelliklerden olan sabitleme de gönderiye gelen 3 yorum sabitlenebiliyor ve herkes tarafından görüntülenebiliyor. Yorumu sabitlediğiniz kişinin hesabına ise yorum sabitlediğinize dair bildirim gidiyor. Özelliklerin yakın zamanda tüm kullanıcılarda aktif olması bekleniyor.


Google Chrome için karanlık tema kullanıma sunulduGoogle Chrome için karanlık tema kullanıma sunuldu
Apple ve Google'ın ardından Samsung da banka kartı çıkarıyorApple ve Google'ın ardından Samsung da banka kartı çıkarıyor

PAYLAŞ