Instagram yeni özellikler kazanıyor - Haberler - indir.com

Instagram yeni özellikler kazanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-19 10:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

 

Instagram Kılavuzları yapılan yeniliklerle beraber artık kişisel bakım ipuçları sunmaktan daha fazlası için kullanışlı hale gelecek. Sosyal ağ, kılavuzları herkes tarafından kullanılabilecek şekilde geniş hale getirilecek. Yeni kılavuzlar sayesinde ürünler, yerler ve hatta tek tek tüm gönderiler için çeşitli postlar oluşturulacak. Örnek vermek gerekirse, kullanmaktan keyif aldığınız cilt bakım ürünlerini önerebilir veya  tekrar seyahat etmenin güvenli olduğu zamanlar için favori bir yer önerisinde bulunabilirsiniz. 

Instagram kullanıcıları büyük bir sorunla karşı karşıyaInstagram kullanıcıları büyük bir sorunla karşı karşıya

Instagram'a yeni kılavuzlar özelliği geldi

Instagram profillerde rehber bulabilir ve bu rehberleri de Hikayeler veya DM olarak arkadaşlarınızla da başlayabilirsiniz. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde ise Instagram bunu alışveriş için bir kanca olarak kullanmaya devam ediyor. Yeni ürün kılavuzları uygulamanın mağaza merkezinde yer alabilir. 

Kılavuzlar, Instagram uygulamasının IGT'den sonra daha derin, uzun içerikli bir sonraki adını oluşturuyor ve genişletilmiş kategoriler, hedeflerini daha net bir hale getiriyor. Ürün kılavuzları kısa vadede daha fazla p*ara kazanmasına açık bir şekilde yardımcı olabilirken, bu aynı zaman içerisinde feed'inizde gezinmek y4erine sizi içeriğe kaptırmakla da ilgili bir yenilik olacak. Bu yenilikler rakip sosyal uygulamalara yönelmekten alıkoyabilir. 

 


Windows Modules Installer Worker nedir?Windows Modules Installer Worker nedir?
Instagram'ın anasayfası yenileniyorInstagram'ın anasayfası yenileniyor
Spotify Türkiye Instagram hesabı açtıSpotify Türkiye Instagram hesabı açtı

PAYLAŞ