Instagram yeni özelliğini aldığı tepkiler sonucunda kaldırdı! - Haberler - indir.com

Instagram yeni özelliğini aldığı tepkiler sonucunda kaldırdı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-28 10:40:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Sosyal medya platformlarının lider ismi Instagram, geçtiğimiz gün içinde tasarımını değiştirerek  kullanıcılarıyla paylaştı. Gelen yorum ve şikayetler üzerine dakikalar içinde bu özellik kaldırıldı.

Yeni güncelleme, kullanıcıların ana sayfa tasarımını tamamen değiştiriyor, "story" özelliğine yakın bir tasarım sunuyordu. Resim ve videoları yukarı aşağı kaydırmak yerine, sadece soldan sağa kaydırılan bir tasarım gelmişti. Yeni görünümden hoşlanmayan ve şikayet yağmuruna tutan kullanıcılar, Twitter üzerinden şikayetleriyle gündem oldu.

Instagram'ın 2018 trendleri açıklandıInstagram'ın 2018 trendleri açıklandı

Instagram pişman oldu!

Instagram genel yöneticisi olan Adam Mosseri, yatay kandırma güncellemesi hakkında açıklama yapmayı unutmadı.

Yeni güncelleme hakkında attığı bir tweet ile kullanıcılardan bu hataları için özür dileyerek, yeni güncellemenin yalnızca bir test olduğunu ve çoğu hesapta kullanılmayacağını belirtti. Ayrıca Adam Mosseri, sorun yaşayanların uygulamayı tekrar başlatması gerektiğini belirtti.

Kullanıcıların dikkatini en çok çeken olay, herhangi bir açıklama yapılmadan özelliğin direk kullanıma sunulması oldu. Bu tasarıma bir anda yakalanan kullanıcılar oldukça fazla tepki vererek bu özelliğin kaldırılmasına sebep oldu. Peki bu özellik daha sonra güncellenip kullanıcılara tekrar sunulacak mı? Yoksa sadece bir hata mıydı?


Instagram Hikayeleri'ndeki soru çıkartmalarına güncelleme geliyorInstagram Hikayeleri'ndeki soru çıkartmalarına güncelleme geliyor
Instagram hikayelerde sessiz sedasız yapılan yeni güncellemeInstagram hikayelerde sessiz sedasız yapılan yeni güncelleme
Snapchat Lens Challenges ile Instagram ve TikTok'a meydan okuyor!Snapchat Lens Challenges ile Instagram ve TikTok'a meydan okuyor!

PAYLAŞ