Instagram Yeni Bir Premium Hesap Üzerinde Çalışıyor - Haberler - indir.com

Instagram Yeni Bir Premium Hesap Üzerinde Çalışıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-12 14:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Facebook’a ait olan Instagram cephesinde önemli iyileştirmeler ve yenilikler görmeye devam ediyoruz. Son olarak uygulama almış olduğu güncelleme ile dm üzerinden sesli mesaj gönderme özelliğine kavuşmuştu. Özellikle hikayeler özelliğinin platforma gelmesi ile beraber Instagram’a bir canlılık gelmiş ve uygulama kullanım oranları anlamında da bir yükselişe geçmişti. Bu kapsamda kullanıcı deneyimine yönelik yenilikler sunmaya devam eden Instagram platformu için şimdi ise Creator hesapları ortaya çıktı. Normal hesaptan farklı olacak olan bu hesap türü daha çok geliştirici ve üreticilerin işine yarayacak. Bu yeni Premium hesap olarak da nitelendirilen hesap türleri küçük bir kullanıcı kitlesi tarafından test ediliyor. Bu hesaplar üzerinden artık kullanıcılar yeni takipçi ve takibi bırakan kullanıcılar gibi ek istatistiklere sahip olacaklar.

Instagram'da şimdi de tebeşir yeme akımı

2018'in Instagram enleri belli oldu2018'in Instagram enleri belli oldu

Instagram Premium Hesap Türü Nedir?

Diğer yandan bu yeni hesap türü üzerinden mesajları da farklı gruplara bölmek mümkün olacak. Bu sayede içerik üreticileri büyük kitlelere sahip takipçileri ile markalarını ve gerçek hayatta iletişimde oldukları arkadaşlarını düzenli bir şekilde ayırmış olacak. Instagram’ın bu yeni hesap türü ile büyük kitlelere sahip içerik üreticileri, sanatçılar ve markalar gibi isimlerin daha dikkat çekici olması hedefleniyor. Bu noktada marka filtrelemesi yapacak olan Snapchat’e karşılık olarak ise Instagram’dan bir hamle geldi diyebiliriz. Instagram’ın daha öncelerinde ise Instagram Business adlı bir özelliği sunduğu ve bu özellik ile tanıtılan ürüne bir fiyat etiketi koymak ve mağaza linkine yönlendirmek gibi özellikleri mümkün kılmıştı.

Konu hakkında henüz Instagram cephesinden resmi bir açıklama gelmiş olmasa da bu yeni hesap türünün bir fark yaratması ve beğenilmesi bekleniyor. Özellikle kullanıcı deneyimini her zaman en iyi seviyede tutmak isteyen Instagram’dan buna yönelik benzer hamleler de ilerleyen dönemlerde görebiliriz.  


İlgili uygulamalar
Dünyanın en fazla Instagram kullanan ülkeleriDünyanın en fazla Instagram kullanan ülkeleri
Türklerin Instagram Kullanımındaki Çılgın Rakamı Belli OlduTürklerin Instagram Kullanımındaki Çılgın Rakamı Belli Oldu
Instagram'a sesli mesaj özelliği geldiInstagram'a sesli mesaj özelliği geldi

PAYLAŞ