Instagram Yakın Arkadaşlar Nasıl Kullanılır? - Haberler - indir.com

Instagram Yakın Arkadaşlar Nasıl Kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-16 16:22:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram’ın henüz geçtiğimiz aylarda kullanıma sunmuş olduğu “Yakın Arkadaşlar” özelliği ile hikayelerinizi sadece seçtiğiniz kişiler ile paylaşmanıza olanak sağlıyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde Instagram’da nasıl kolay bir şekilde yakın arkadaş listesi oluşturulur buna göz atacağız. Instagram’da bir profile hikayelerinizi tamamen kapatabiliyorsunuz. Ancak birçok kişinin görmesini istemediğiniz bir hikaye için tek tek kapatmak oldukça zaman alacaktır. Bu noktada ise sizin belirlediğiniz takipçilerin görmesi için Yakın Arkadaşlar özelliği tam da size göre diyebiliriz. Bu pratik özellik ile hikayesini görmesini istemediğiniz kişileri gizlemekle uğraşmak yerine hikayenin görüleceği kişiler için basit bir şekilde liste oluşturabilirsiniz.

Instagram Yakın Arkadaşlar Özelliği

Instagram IGTV'de Snapchat ve TikTok Deneyimini Birleştirmeyi HedefliyorInstagram IGTV'de Snapchat ve TikTok Deneyimini Birleştirmeyi Hedefliyor
  • İlk olarak Instagram profilinize erişin ve sağa kaydırarak gelen seçenekler bölümünden Yakın Arkadaşlar olana giriş yapın.
  • Daha sonra gelen ekranda takipçilerinizin listesi sizleri karşılayacaktır. Hangi kişileri yakın arkadaşlar grubuna almak istiyorsanız karşısında yer alan Ekle ile bu listeye dahil etmeniz gerekiyor.
  • Hemen üst sekmede yer alan Listen bölümünden ise oluşturduğunuz grubu kontrol edebilirsiniz. Yakın Arkadaşlar listenizi tamamladığınız zaman Bitti butonu ile işlemi sonlandırın.
  • Daha sonra hikaye paylaşım ekranına geldiğiniz zaman sol atta yer alan hikayem kısmına basmadan önce hemen yanında yeşil yıldız simgesiyle bulunan Yakın Arkadaşlar butonuna basarak söz konusu hikayenizi sadece yakın arkadaşlar için yayınlamış olacaksınız. Bu hikayenizi sadece yakın arkadaşlar listesinde bulunan isimler görecektir.  



İlgili uygulamalar
Instagram IGTV'ye Yatay Video Desteği GeldiInstagram IGTV'ye Yatay Video Desteği Geldi

PAYLAŞ