Instagram Windows 10'nun yeni özelliği kullanıma sundu! - Haberler - indir.com

Instagram Windows 10'nun yeni özelliği kullanıma sundu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-28 16:22:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler fotoğraf paylaşım platformu olan Instagram için yenilikler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise Instagram’ın masaüstü uygulaması için yeni bir özellik yayınlandı. Windows 10 kullanıcılarına sunulan Instagram uygulaması için uzun bir süredir bu özellik bekleniyordu. Söz konusu beklenen mesaj gönderme ve alma özelliği nihayet Windows 10 uygulamasına gelmiş oldu. Instagram uygulamasını Windows 10 bilgisayarınızdan kullanan bir kullanıcıysanız, güncellenen uygulamada bir farklılık göreceksiniz. Güncellenen uygulamada artık kullanıcılarınız ile artık mesajlaşabileceksiniz. Direkt mesaj özelliği uygulamaya da getirildi ve mobilde olduğu gibi mesajlaşma desteğine sahip olmuş oldu.

Instagram’ın Windows 10 uygulaması güncellendi

Instagram son gönderiler özelliğini test etmeye başladıInstagram son gönderiler özelliğini test etmeye başladı

Bu güncelleme işletim sistemine özgü olarak üretilen uygulama olan native uygulama olarak isimlendiriliyor. Önceki native uygulama ile bilgisayarınızdan direkt bir şekilde fotoğraf yükleyebiliyordunuz. Ancak şimdiki uygulama versiyonunda bu durumu gerçekleştiremeyeceksiniz. Söz konusu sürümün en iyi yanı olarak ise Windows 10 kullanıcılarının karşı tarafa direkt mesaj gönderebilecek olmaları oluyor. Uygulama ayrıca Surface Pro X gibi ARM taban sahip cihazlarda önceki sürümlerden daha iyi bir performans sergileyecek.

Diğer yandan Windows 10 deneyimini daha ileri web uygulamasına dönüştürmek için yapılan geliştirmeler Instagram kullanıcılarına oldukça yarar sağlayacaktır. Son dönemde Instagram, Windows 10 uygulamasına güncelleme sunmaması sonrasında uzun bir süredir sessiz kalmıştı. Nihayet gerçekleştirilen güncelleme ile uygulama yeni özelliklere kavuşmuş oldu. Instagram’ın masaüstü uygulamasını son güncellediği tarih ise 13 Temmuz 2018’de olmuştu.


Instagram üç yeni özelliği test etmeye başladı!Instagram üç yeni özelliği test etmeye başladı!
Instagram ne kadar internet harcıyor?Instagram ne kadar internet harcıyor?

PAYLAŞ