Instagram videoları ileri ve geri sarma özelliği test aşamasında - Haberler - indir.com

Instagram videoları ileri ve geri sarma özelliği test aşamasında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-29 13:36:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Instagram TV ile karşımıza çıkan ama kullanılmaması sebebiyle tutmayan özellik Instagram duvarındaki videolarda karşımıza çıkacak.

Facebook ve Instagram gibi sosyal medya uygulamalarından yenilik sızdırmasıyla tanınan Jane Manchun Wong, Instagram'ın test etmekte olduğu yeni özelliği Twitter hesabında paylaştı.

Facebook, Instagram Benzeri Bir Tasarıma Geçiş YapıyorFacebook, Instagram Benzeri Bir Tasarıma Geçiş Yapıyor

Instagram Videoları ileri - geri sarılabilecek

Instagram'da uzayıp giden videolar paylaşılırken, sayfalı paylaşım özelliği sayesinde 10 dakikaya kadar uzayabiliyor. Uzun uzun videoların başa sarmasını izleyerek beklemek yerine yeni özellikle birlikte videoyu başa veya sona çekebiliyoruz. Daha test aşamasında olan bu özellik videolara yeni süre çubuğu ekleyecek, bu sayede videolar ileri geri sarılacak.

Aralarında kıyasıya rekabet olan sosyal medya platformları Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat ve YouTube gibi platformların hepsi kendine özgü özellikler bulundursa da ortak yönleriyle yakalayabiliyoruz. Video gibi ortak noktalarda buluşan platform, diğer platformlardan kendini ayırmak zorunda.

Geçtiğimiz haftalarda kullanıcılara uygulama içinde alışveriş özelliğini sunan Instagram, rakip platformlara nefes aldırmadan güncelleme getirirken beklenen özellik videoları ileri geri sarmayı da getirerek bir adım daha öne geçti.


İlgili uygulamalar
Instagram'da online alışveriş dönemi başlıyorInstagram'da online alışveriş dönemi başlıyor
Instagram Kullanıcıların Hakkını KoruyacakInstagram Kullanıcıların Hakkını Koruyacak

PAYLAŞ