Instagram video önizleme tasarımı değişiyor - Haberler - indir.com

Instagram video önizleme tasarımı değişiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-14 14:30:04
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Instagram'da video önizleme tasarımında değişikliğe gidilmesi bekleniyor. Ancak mevcut değişikler, pek çok kullanıcıyı kızdırabilir. 

1 milyarı aşkın kullanıcısı ile yüksek bir etkileşimin yer aldığı Instagram'da videolar oldukça popüler durumda. Reels gibi farklı özellikler ile desteklenen uygulamada videolar daha fazla kullanıcı çekmeyi başarırken, uygulamada geçirilen süreyi de artırıyor. Instagram'da yapılacak değişiklikler ile ilgili Alessandro Paluzzi’den önemli bir sızdırma geldi. Öyle ki videolar için yapılacak yeni değişiklik sağlayacağı avantajlar kadar dezavantaj da yaratabilir.

Instagram akış tasarımını güncelliyorInstagram akış tasarımını güncelliyor

Instagram videoları tam ekran olacak

Alessandro Paluzzi tarafından yapılan paylaşımlarda Instagram'da yer alan videoların artık otomatik olarak tam ekranda oynatılacağı belirtildi. İlgili özellik için test süreçlerinin devam ettiğini aktaran ünlü isim, üstelik paylaştığı video ile birlikte mevcut özelliğin net bir şekilde görülmesini sağladı.

Video üzerinde yapılan incelemelere göre kullanıcılar tam ekran olarak izlemek istediği videoları artık butona basmaya gerek kalmadan tam ekran izleyebilecek. Kullanıcıların Instagram’da karşısına çıkan videolar, otomatik olarak tam ekran olacak. Böylece kullanıcılar videoyu daha kolay bir şekilde tam ekranda izleyebilecek.

Alessandro Paluzzi tarafından Twitter’da büyük ilgi gören paylaşım ise şöyle;

#Instagram is working to automatically play videos in the feed in full screen




İlgili uygulamalar
Instagram kullanıcıların bazı hareketlerini kısıtlamaya başladıInstagram kullanıcıların bazı hareketlerini kısıtlamaya başladı

PAYLAŞ