Instagram Video İndir - Haberler - indir.com

Instagram Video İndir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-12 14:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Instagram video indir özelliği halihazırda Instagram içerisinde bulunmuyor. Fakat Instagram kullanıcılarının en büyük istediği özelliklerden birisi de videoları veya gönderileri indirmektir. Peki Instagram içerisinde bulunan videoları veya gönderileri nasıl indirebilirsiniz?

Instagram Video İndir

Instagram'da şu anda böyle bir özellik yok. Fakat çeşitli tarayıcı eklentileri sayesinde bu Instagram videolarını indirebiliyorsunuz. Ayrıca profil kısmında da kullanışlı bazı özellikler sunuluyor. İşte bu eklentilerden en çok kullanmayı sevdiğimiz eklenti: 

Instagram’da İki Faktörlü Kimlik Doğrulama nasıl kurulur?Instagram’da İki Faktörlü Kimlik Doğrulama nasıl kurulur?

Downloader for Instagram™ (+ Upload photo)

Bu eklenti sayesinde Instagram içerisinde hem anasayfa da hem de kişi profillerinde bulunan fotoğraf ve videoları indirebiliyorsunuz. Bu sayede hiçbir ek uygulamaya gerek kalmadan, hiçbir şekilde efor harcamadan indirme yapabiliyorsunuz. Uygulamayı Chrome'a ekledikten sonra yeniden başlatın. Daha sonrasında Instagram'a girip oradan herhangi bir fotoğraf veya videonun üstüne gelin. Fotoğraf veya videonun sol üzerinde bir buton çıkacaktır. Bu buton aracılığı ile fotoğraf veya videoyu rahat bir şekilde indirebilirsiniz.

Ayrıca eklentiyi kullanarak karşıdaki bir kişinin profilini tamamen indirebilirsiniz. Bu da profil ziyaretlerinde oldukça işlevsel bir özellik. Kişinin profil açıklamasının olduğu yerde birkaç tane buton göreceksiniz. Bu butonlarda profilin tamamını indirebilir veya istediğiniz herhangi bir resme kadar indirme işlemi yapabilirsiniz. Bu eklenti şu anda Chrome üzerinde sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor. Diğer bir çok kullanılan tarayıcı Opera tarafında ise şu eklentiyi kullanabilirsiniz:

Instagram Downloader

Bu eklenti sayesinde dünyanın en çok kullanılan internet tarayıcıları arasında olan Opera üzerinden de Instagram video ve fotoğraflarını indirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken eklentiyi kurmak ve tarayıcıyı yeniden başlatmak. Daha sonrasında gelen değişikliği Instagram'ın Web versiyonuna girdiğinizde göreceksiniz. Her resim ve her videonun sol üst tarafında "İndir" yazan bir seçenek bulunuyor. Bu seçenekler sayesinde Instagram içerisinde video veya fotoğraf indirme işlemi yapabiliyorsunuz. Bildiğiniz üzere Instagram'da halihazırda herhangi bir indirme seçeneği yok. Sadece resim veya fotoğrafları Instagram içerisine kayıt edebiliyorsunuz. Fakat tamamen cihazınıza indiremiyorsunuz.

İşte bu eklentilerde sizi indirme zahmetinden kurtarıyor. Hızlı ve oldukça basit bir şekilde Instagram video ve fotoğraflarını indirebilirsiniz. 

 


İlgili uygulamalar
IGTV videoları artık Instagram’da değişiyor!IGTV videoları artık Instagram’da değişiyor!
Instagram'da hesaplar arası geçiş daha kolay olacakInstagram'da hesaplar arası geçiş daha kolay olacak
Google Instant Tethering hakkındaki soru işaretler giderildiGoogle Instant Tethering hakkındaki soru işaretler giderildi

PAYLAŞ