Instagram ve Messenger uygulamaları birleşiyor - Haberler - indir.com

Instagram ve Messenger uygulamaları birleşiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-28 18:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Sosyal medya devi Facebook, Instagram ile Facebook uygulamlaarını bir araya getiren mesajlaşma deneyimini nihayet Türkiye için kullanıma açıyor. Geçtiğimiz ağustos ayında testlere açılan bu hizmet sayesinde kullanıcılar Instagram uygulaması üzerinden Messenger’daki arkadaşları ile de sohbet edebiliyorlar. Messenger kullanan yada Instagram’a ve Messenger’a yeni katılan kullanıcılar ise ortak mesajlaşma deneyiminden faydalanabiliyorlar. Bu söz konusu yenilikler ile beraber Messenger ve Instagram kullanıcılarının heriki uygulama üzerinden de bulunabilir olacağı belirtiliyor. Uygulama üzerinden gönderilen görüşme ve mesajlar Instagram uygulamasında kalıyor. Messenger kullanan kullanıcılar Instagram’daki arkadaşları ve aile bireylerine ise uygulamayı indirmeden ulaşabiliyorlar.

Facebook Messenger ve Instagram birleşti

Facebook Messenger Birlikte İzle özelliği böyle görünüyorFacebook Messenger Birlikte İzle özelliği böyle görünüyor

Bu sosyal ağ kullanıcıları da Mesenger’daki kişilere erişebilecekler. Ayrıca Messenger’daki bir mesaja cevap verebilme, mesaj iletebilme, kişiselleştirilebilir sohbet renkleri ve temalar gibi yeniliklere Instagram kullanıcıları erişerek DM kutularını özelleştirebiliyorlar. Facebook’un Afrika, Orta Doğu ve Türkiye Bölge Başkan Yardımcısı olan Derya Matraş, konu hakkında şu açıklamaları ifade etti:

“Halihazırda bir milyardan fazla insan aile ve arkadaşlarıyla paylaşım yapmak, vakit geçirmek ve kendilerini ifade etmek için Messenger’ı kullanıyor. Biz de bu sebeple Messenger ve Instagram deneyimlerini birleştirerek Messenger’ın sahip olduğu en güzel özellikleri Instagram’da da erişilebilir kılmak istedik. Bu yeni güncellemeyle birlikte, umuyoruz ki topluluğumuza sevdiklerine ulaşmak için hangi uygulamayı kullanacaklarını düşünmelerine gerek kalmadığı ve bağlantı kurmanın daha da kolaylaştığı bir mesajlaşma deneyimi sunacağız.”  


Facebook Messenger ve Instagram birleştiFacebook Messenger ve Instagram birleşti
Facebook Messenger yeni bir logo ve yeni bir tasarıma kavuştuFacebook Messenger yeni bir logo ve yeni bir tasarıma kavuştu

PAYLAŞ