Instagram TV Videoları Nasıl İndirilir? - Haberler - indir.com

Instagram TV Videoları Nasıl İndirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-30 11:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Instagram için geliştirilen yeni özellik ile birlikte kullanıcıların kanal oluşturarak buradaki bölümden video içerikler paylaşmasına imkan sağlanmıştı. Bu sosyal ağdaki video paylaşımı ve içerik üretiminin desteklenmesi adına oldukça önemli bulunurken, Instagram TV (IGTV) olarak adlandırılan bu yeni bölüm, pek çok kişi için de önemli bir yer haline geldi. Pek çok kullanıcı burada yer alan içerikleri indirerek saklamak istediği için Instagram TV videoları nasıl indirilir, Instagram TV videoları saklama gibi ihtiyaçlar da ortaya çıkmaya başladı.

Instagram TV videolarını indirme, kaydetme işlemleri

Instagram TV için herhangi bir indirme seçeneği sunulmadığından dolayı kişilerin Instagram TV bölümündeki videolar için özel araçlar kullanması gerekiyor. Bunun için ise IGTV Downloader adı ile yeni bir araç paylaşılmış durumda. Bu aracı kullanarak siz de Instagram TV videolarını indirebilirsiniz.

Instagram TV artık Facebook'da!Instagram TV artık Facebook'da!

Instagram TV artık Facebook'da!

Instagram TV için IGTV Downloader nasıl kullanılır?

IGTV Downloader üzerinden TV videolarını indirmek istediğiniz durumlarda uygulamanın resmi sitesine giriş yapmanız ve hangi videoyu indirmek istiyorsanız video linkini kopyalayarak uygulamadaki indirme bölümüne yapıştırmanız gerekiyor.

Video linkli yapıştırıldıktan sonra uygulama tarafından videonun indirilmesi için gerekir işlemler yapılacak ve sonrasında kullanıcıların video indirmesi için gerekli linkler sunulacaktır. Download Now butonuna tıklayarak indirebileceğiniz videoları istediğiniz şekilde saklayabilir, kullanabilirsiniz. MP4 formatı ile inen videolar için bilgisayarınızda ya da kullandığınız cihazda MP4 desteği bulunan bir uygulamanın bulunması yeterli olacaktır.




İlgili uygulamalar

Tinder Instagram Entegrasyonu Tanıtım Videosu


PAYLAŞ