Instagram Takip Edilenlerin Beğenileri Ana Ekrana Düşecek - Haberler - indir.com

Instagram Takip Edilenlerin Beğenileri Ana Ekrana Düşecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-14 23:59:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya sitesi Instagram, beğenilen hikayeler özelliği sonrasında yeni bir güncelleme ile büyük bir değişikliğe daha imza atmaya hazırlanıyor. Bir kısım kitle için test sürecine başlanan yeni özelliğin adının 'Sizin için tavsiye edildi' olacağı belirtiliyor. Söz konusu bu bölüm ile kullanıcılar takip ettikleri kişilerin beğendiği postları ve paylaşımları ana sayfalarında görebilecekler. Bildiğiniz üzere takip ettiğiniz kişilerin beğenilerini ve çeşitli hareketlerini bildirimler sekmesinde yer alan 'Takip Edilenler' bölümünden görmek mümkün oluyordu.

Ancak Instagram bu bölümü ana sayfa bölümüne taşıyarak yeni bir deneyimi de başlatmış olacak diyebiliriz. The Verge kaynağına yapılan açıklama ile bu yeni özelliğin şuan test aşamasında olduğu netleşirken, kullanıcıların Instagram'daki ilgi çekici içeriklere erişiminin kolaylaşması bekleniyor. Henüz geçtiğimiz gün ile beraber bir süredir test aşamasında olan hashtag takip özelliği tüm kullanıcılara sunulmuştu. Bu yeni özelliğin birçok kitle tarafından beğenilmesi beklenirken bazı sorunlarında gün yüzüne çıkması beklentiler arasında bulunuyor.

Öyle ki ınstagramda takip edilen kişilerin hareketleri ve beğenileri ana sayfada gözükeceği için ana ekran bölümünde daha karışık bir düzen olacağa benziyor. Bu paylaşımların kronolojik olarak göstermeyeceği konusu ise düşüncelere sebep veriyor diyebiliriz. Ayrıca takip edilmeyen kişilerin beğenilerinin de ana ekrana düşmesi bu karışıklık seviyesini arttıracağa benziyor. Bakalım bu yeni özellik kullanıcılara ne zaman sunulacak göreceğiz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ