Instagram story'e green screen özelliği geliyor - Haberler - indir.com

Instagram story'e green screen özelliği geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-29 13:33:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Sosyal medya devi Instagram, hikayeler bölümüne yeni bir özellik kazandırmaya hazırlanıyor. Bu noktada hikayeler tarafından kullanılabilecek olan yeni bir artırılmış gerçeklik özelliği henüz test sürecinde diyebiliriz. Yeşil ekran olarak adlandırılan bu yeni özellik neler sunacak gelin bakalım. Instagram özellikle hikayeler tarafına sürekli yeni özellikler sunarak o tarafı güncel tutmaya özen gösteriyor. Uygulamalara eklenecek olan yeni özellikleri araştıran ve ortaya çıkartmasıyla bilinen Jane Manchun Wong, Instagram’a yeşil ekran özelliğinin geleceğini ortaya çıkarmış oldu.

Instagram Yeşil Ekran Özelliği

Instagram resmi hesabından Türkiye'yi paylaştıInstagram resmi hesabından Türkiye'yi paylaştı

Özellikle televizyon ve sinema tarafında sıkça görülen yeşil ekran teknolojisi, seçilen arka plan görüntüsünün önüne başka bir görüntüyü eklenebilmesini sağlıyor. Instagram’a gelecek olan bu yeni özellik ise hikayeler tarafında aktif hale getirilebilecek. Aktif durumdayken kendi görüntümüzün arkasına istediğiniz bir görseli eklemek mümkün olacak.

Bu yeni özellik henüz videolar için değil sadece fotoğraflar için sunacak. Önümüzdeki dönemlerde ise video arka planının değiştirilebilmesi için videolar tarafı için de bu özellik güncellenecek. Instagram henüz konu hakkında açıklama yapmazken, önümüzdeki günler ile beraber test aşamasından çıkıp hem iOS hem de Android kullanıcıları için sunulması bekleniyor.  


İlgili uygulamalar
Instagram'da en çok paylaşılan şehir Antalya oldu!Instagram'da en çok paylaşılan şehir Antalya oldu!
Instagram'da alkol ve sigara otomatik sansürlenecekInstagram'da alkol ve sigara otomatik sansürlenecek

PAYLAŞ