Instagram Soru Sorma Özelliğine Anonim Cevap Verilebilecek - Haberler - indir.com

Instagram Soru Sorma Özelliğine Anonim Cevap Verilebilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-03 14:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz gün yaptığımız haber ile Instagram platformu için yeni bir soru sorma özelliğinin test edildiğini sizlere aktarmıştık. Yeni soru sorma adlı özelliğin platformda zaten varolan anket özelliğinden bazı farkları bulunacaktı. Bu noktada kullanıcılar sorulan sorulara diledikleri gibi mesaj yazar gibi cevap verebilecekler. Ancak bugün ortaya çıkan bir başka detaya göre bu yeni soru sorma özelliğine kullanıcıların anonim olarak yanıt verme yeteneği olabilecek. Instagram'da şuan için anket ve emoji kaydırma gibi soru sorma özellikleri yer alıyor. Yeni özellik ile beraber artık açık uçlu soruların sorulabilmesi mümkün olacak diyebiliriz.

Açık uçlu ve uzun cevaplar için Instagram kullanıcıları çeşitli üçüncü parti uygulamalar kullanıyordu. Bu noktada Sararah adlı uygulama bir dönem popüler olmuş ve uygulamanın en önemli özelliği olan sorulan cevaplara verilen yanıtım anonim bir şekilde gerçekleşmesi asıl dikkat çeken nokta olmuştu. Ancak Instagram cephesinden bu yönde bir geliştirme geldi ve ortaya çıkan yeni sızıntılara göre soru cevap özelliğine kullanıcıların anonim bir şekilde cevap vermesi bekleniyor. Varolan anket ve emoji kaydırma özelliğinde verilen cevapların kullanıcı ismi profil sahibi tarafından görülebiliyor.

Bu yeni anonim olarak cevap verme özelliğinin kullanıcılar tarafından yoğun bir ilgi görmesi bekleniyor. Ancak bu noktada ortaya çıkacak olan gizlilik gibi çeşitli durumların nasıl işleyeceğini göreceğiz. Bu yeni özelliğin henüz sızıntı olup yakın zamanda ilk olarak Beta kullanıcılarına ve daha sonra tüm Instagram kullanıcılarına bu yeni özelliğin sunulması bekleniyor.





PAYLAŞ