Instagram soru sorma özelliği nasıl kullanılır? - Haberler - indir.com

Instagram soru sorma özelliği nasıl kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-28 10:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Her geçen gün yenilikleriyle gündeme gelen popüler sosyal medya platformu Instagram, geçtiğimiz günlerde bünyesine bir yeni özellik daha kattı. Bilindiği üzere son zamanların en popüler platformlarından birisi Instagram olarak karşımıza çıkıyor. Bu nedenle platforma gençlere hitap edecek ve eğlenmeleri sağlayacak özelliklerin getirilmesine önem gösteriliyor. Son olarak gelen ve Soru Sorma özelliği adı ile bilinen yeni özellik, kullanıcılar tarafından oldukça beğenildi ve yayınlanmasıyla birlikte aktif olarak kullanılmaya başlandı. Fakat bazı kullanıcılar birbirlerine soru olarak, 'bu özelliği nasıl kullandıklarını' sormaya başladı. Özelliğin nasıl kullanıldığını bilmeyen ve kullanmak isteyenler için, soru sorma özelliğinin nasıl kullanıldığını açıkladık.

Instagram soru sorma özelliği kullanımı

Günümüzde sosyal medya ağlarına bakıldığında, kullanıcıların artık en aktif olduğu platform olarak karşımıza Instagram çıkıyor. Bu nedenle platform her geçen gün kendisini biraz daha yenilemeye devam ediyor. Son olarak yayınlanan soru sorma özelliği, kullanıcılardan olumlu dönüşler aldı ve kullanılan bir özellik olmayı başardı. Bu özelliği kullanmak için yapmanız gerekenler ise oldukça basit.

Eğer hikayenizde kullanıcılarınıza soru sormak istiyorsanız, öncelikle hikayelerinize girin ve ardından, sağ üstte yer alan gülen yüz ifadesine dokunun. Buradan sorular çıkartmasını seçin. Yazmak istediğiniz şeyi, bana soru soru kısmına yazarak paylaşırsanız, durum hikayenize gönderilir. Takipçileriniz size sormak istediklerini bir şeyler yaz kısmına dokunarak cevaplar ve göndere basar. Bu da sizin tarafınıza iletilir. Cevabı hikayede paylaşmak isterseniz, cevap veren kişinin profili siz özellikle etiketlemediğiniz sürece görünmez. Gelen cevaplar, yanıtlar adı altında toplanır.





PAYLAŞ