Instagram Son Görülme Özelliği Nasıl Kullanılır? Nasıl Kapatılır? - Haberler - indir.com

Instagram Son Görülme Özelliği Nasıl Kullanılır? Nasıl Kapatılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-11 12:45:25
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Intagram bünyesine yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Paylaşım platformu son olarak rakibi Whatsapp gibi son görülme özelliğini getirdi. Bu özellik ile Instagram uygulamasına giren kullanıcının kaç saat önce aktif olduğu ve ne zaman hesabına girdiği görülüyor. Özelliğe sahip olmanız için öncelikle İntagram uygulamanızı güncellemeniz gerekmekte. Güncellediğiniz taktirde özelliği kullanmaya başlıyorsunuz. Intagramda bulunan Direct özelliği ile mesajlaştığınız kişilere bu bölümden bakabiliyordunuz. Şimdi ise Direct bölümünde mesajlaştığınız insanların alt kısmında kaç saat önce aktif olduğunu görebiliyorsunuz. Bu özelliği istediğiniz taktirde kapatabiliyorsunuz. Uygulama son görülmesinin gözükmesinin istemeyen kişileri de düşünmüş. Son görülme özelliğinin kapatılması ile takipçileriniz sizin en son ne zaman uygulamaya girip aktif olduğunuzu göremiyor. Bu özelliği kapatma aşamaları ise;

Instagram Son Görülme Kapatma

-Instagram uygulamasına giriş yaptıktan sonra diğer adım olarak Profil seçeneğine giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra

-Sağ üstteki üç noktaya dokunarak Ayarlar penceresine tıklayarak, ikinci aşamaya geçin

-Son olarak ise sayfayı aşağıya kaydırarak 'HareketDurumunu Göster' seçeneğini bulun ve butonu kapalı konuma getirerek son görülmenizi kapatın.

Bu aşamalar sonucunda güncellemiş olduğunuz Instagram hesabınızın son görülme özelliğini kapatabiliyorsunuz. İstediğiniz taktirde hesabınızın yine ayarlar kısmına girerek aktif olmayan son görülmenizi tekrar açabiliyor olup aktif hale getirebiliyorsunuz. Bu aşamaların Android ve İOS cihazları için geçerli olduğunun da altı çiziliyor. Bu kapsamda kullanıcıların son görülmelerini aktif yada kapatma işlevi tamamen isteklerine kalmış vaziyette.

 





PAYLAŞ