Instagram Son Görülme Nasıl Kapatılır? - Haberler - indir.com

Instagram Son Görülme Nasıl Kapatılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-19 22:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bildiğiniz üzere popüler fotoğraf paylaşım platformu olan Instagram'a bugün itibariyle yeni özellikler sunuldu. Bunlardan başlıca olan son görülme özelliği getirilen Instagram'da artık Direct Message bölümünde kişilerinizin Instagram'a son giriş zamanlarını göreceksiniz. Bu özellik ile arkadaşlarınızın ne zaman aktif olduğunuzu göreceksiniz ve birçok kişi ise bu görülme zamanını paylaşmak istemiyor olabilir. Bizde sizlere bu rehber içeriğimizde Instagram son görülme kapatma işlemlerinin nasıl yapıldığını ele alıyoruz.

Instagram Son Görülme Kapatma

Kullanıcılar arasında ikiye ayrılan bu bölümde birçok kitle bu yeni özelliği beğensede, beğenmeyenlerin sayısıda bulunuyor. Ancak Instagram bu noktada ayarlar bölümünden bu özelliği devre dışı bırakma imkanıda sunmuş durumda. Gelin şimdi Instagram'da son görülme özelliği nasıl kapatılır detaylıca bakalım.

  • İlk olarak Instagram uygulamanızı açarak oradan Ayarlar bölümüne girin.
  • Daha sonra en aşağı kısma indiğinizde o bölümde Hareket Durumunu Göster adlı bir seçenek göreceksiniz. Varsayılan bir şekilde aktif olan bu kısmı devre dışı bırakın.
  • Bu işlem sonrasında artık son görülmeniz arkadaşlarınız tarafından hiçbir şekilde gözükmeyecektir.

Ancak bu özelliği devre dışı bırakmanız ile beraber sizlerinde arkadaşlarınızın son görülme zamanlarını göremeyeceğinizi hatırlatalım. WhatsApp gibi gizlilik ayarı işleyen bu sistemde siz gizlediğiniz zaman doğal olarak sizlerde karşı tarafı göremeyeceksiniz. Instagram son görülme kapatma ayarı iOS ve Android tarafında aynı işlemler yapılarak gerçekleştirilmektedir.





PAYLAŞ