Instagram son gönderiler özelliğini test etmeye başladı - Haberler - indir.com

Instagram son gönderiler özelliğini test etmeye başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-21 12:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu Instagram, bildiğiniz üzere birbirinden farklı özelliklerle kullanıcıların isteklerini karşılıyor. Bununla beraber platformun son gönderiler özelliği sayesinde artık hiç bir gönderi gözden kaçmayacak. Bu özellikle beraber kullanıcılar takipçilerinin son gönderilerini kaçırmadan seyredebilecekler. 

2016 yılının çalışma sistemini gözden geçiren Instagram, yaptığı değişiklikle beraber artık gönderlerin kimden olduğunu ve en çok iletişime geçilen gönderiler tabanlı olarak gösterilmeye başlandı. Instagram her geçen gün kendini yenileyen ve farklı özelliklerle beraber gelişim sağlayan bir platform oldu. Bu nedenle geliştirildiği günden bu yana platformda türlü özelliklerle karşılaştık. Şöyle ki Instagram'ın 2016 yılı içerisinde aldığı bu karar kullanıcılar tarafından oldukça eleştirilmiş ve 2018 yılının ilk aylarında deneysel bir Yeni Gönderiler Tuşu kullanıcılar akış üzerinde daha fazla kontrol sağlamaları amacıyla deneme sürecine geçilmişti. 

Instagram Müzik Türkiye için test aşamasındaInstagram Müzik Türkiye için test aşamasında

Platform hala kullanıcıların herhangi bir içeriği ya da gönderiyi kaçırmaması adına bu ters kronoloji sunacak olan özelliğin ne zaman herkes tarafından kullanılabilir hale getirileceği ise bilinmezliğini koruyor. Diğer yandan ise ters mühendislik uzmanı Jane Manchun Wong, platformun yakın zaman içerisinde bu özelliği sunacağını dile getirmişti. Sosyal medya platformu Instagram Son Gönderiler özelliği sayesinde kullanıcılar son paylaşımları en üstte görebilecek. Bu sayede herhangi bir içerik kaçırılmadan seyredilebilecek. Bunun için uygulamanın ana akış kısmında açılır bir pencere çıkıyor ve tıklandığı anda kullanıcılara takip ettiklerinden son fotoğraf ve videoların olduğu ayrı bir alan sunulacak. Her özelliği ile ses getiren bir platform olan Instagram, bu özellik sayesinde kullanıcıların işini kolaylaştıracak. 

 


Instagram Hikayeler için Instagram Hikayeler için "Video kırpma" özelliği yolda
Facebook'un Twitter ve Instagram hesapları hacklendi!Facebook'un Twitter ve Instagram hesapları hacklendi!
Instagram pop-up desteğine kavuşuyorInstagram pop-up desteğine kavuşuyor

PAYLAŞ