Instagram Snapchat'in QR NameTags özelliğine benzer bir özellik yayınladı - Haberler - indir.com

Instagram Snapchat'in QR NameTags özelliğine benzer bir özellik yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-05 11:04:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Instagram kullanıcıların sizi daha rahat takip edebilmeleri için Instagram Hikayeleri'nde tarayabilecekleri özel bir resim oluşturmanızı sağlayabilen NameTags adında bir özellik sundu. TechCrunch, geçtiğimiz aylarda Instagram Android APK'sında Nametags kodunu yayınladı. Şimdi Genady Okrain sayesinde ekran görüntüleri ve Instagram Nametags özelliği hakkında daha fazla bilgimiz var.

Instagram Snapchat'in QR NameTags özelliğine benzer bir özellik yayınladı

Nametags, kullanıcıların Instagram hesabını görsel olarak tanıtmasını kolaylaştırıyor. Yeni tanıştığın bir arkadaşının Nametag'ini açarak sonra da taramayı deneyerek takip etmeyi kolaylaştırabilirsiniz. Bu arada, işletmeler ve sosyal medya yıldızları Nametag'lerini diğer sosyal medya kollarına yayınlayabilir. Bir Instagram sözcüsü TechCrunch'a NameTags özelliğinin geldiğini doğruladı. Instagram son zamanlarda bir özellik yapmanın ve özellik geliştirmenin farkına vardı. TechCrunch, bir Instagram Video Arama özelliğinin kodunun Android APK'sında bulunduğunu bildirdi. Bu arada Odak adı verilen yeni bir Portre moduda yayınlandı.

Instagram’a GIF desteği geliyor!Instagram’a GIF desteği geliyor!

Kullanıcılar eriştiğinde, Adtag düzenleyicisini getirmek için profillerinde bir QR Tarayıcı düğmesine basabilecekler. Daha sonra, mor bir renk gradyan arka planı, seçtikleri gibi emoji modeli veya daha sonra bir emoji modeli haline gelen artırılmış gerçeklik yüz filtreleri ile birlikte cazip bir selfie çekilebilir. Kullanıcının Instagram kullanıcı adı merkezde görünür. Keşfedilen bu kod geçtiğimiz günlerde Instagram tarafından yayınlandı. Snapchat Ocak 2015'te buna benzer kendi Snapcodes'lerini piyasaya sürdü. Bu özellik Instagram'ın özelliği kopyalamak için zaman aldığı anlamına geliyor. Ancak sosyal medya yıldızları ve işletmeler Snapchat'in Discover kanalına geçtiğinde bu hesaplar Instagram hesaplarını tanıtmaya öncelik verdiği düşünülüyor. İçerik oluşturucular Instagram'da bir kitle oluşturmayı ve daha fazla etkileşim kurmayı daha kolay buluyorsa, Facebook'a ait uygulamaya ilk çalıştırılan içeriği verebilirler. Nametags'ın piyasaya sürülmesi ile birlikte orjinal yerine Snapchat copycat Instagram Stories kullanmak için bir neden daha verilebilir.


Instagram'a Yeniden Paylaşma Özelliği GeliyorInstagram'a Yeniden Paylaşma Özelliği Geliyor
Instagram'a Bir Yeni Gönderi Özelliği Daha GeliyorInstagram'a Bir Yeni Gönderi Özelliği Daha Geliyor
Instagram'da mesaj içinde GIF gönderebileceksinizInstagram'da mesaj içinde GIF gönderebileceksiniz

PAYLAŞ