Instagram Sahte Beğeni Alanlara Karşı Önlem Geliştiriyor - Haberler - indir.com

Instagram Sahte Beğeni Alanlara Karşı Önlem Geliştiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-22 10:47:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Dünya çapında kullanılan, en yaygın sosyal medya platformu olan Instagram sahte beğenileri ortadan kaldırıyor!

Birçok ünlü isim ve markanın Instagram'da daha çok dikkat çekmek için takipçi ve beğeni satın aldığı bilinen bir gerçekti. Bu durum Instagram uygulamasının imajına büyük ölçüde zarar veriyor ve artık bir çok kullanıcı tarafından da büyük eleştiri yağmuruna tutuluyordu.

Instagram Kullanıcıların Hakkını KoruyacakInstagram Kullanıcıların Hakkını Koruyacak

Instagram Sonunda Çözüm Buldu

Geçtiğimiz sene Instagram geliştiricileri sahte takipçiler için ciddi önlemler almaya başlamıştı. Platformun imajına zarar veren sahte takipçileri ortadan kaldırmak için değişik yaptırımlar uygulamaya başlayan Instagram bu sene de sahte beğenilere savaş açıyor. 

Instagram İndir: Iphone

Sık kullanılan uygulama ve sosyal ağlar üzerinde ters mühendislik çalışmaları yapan Jane Manchun Wong tarafından ortaya çıkarıldığı düşünen bu yeni özellikte beğeniler herkes tarafından görüntülenemiyor. Sahte beğenilerin önüne geçmek için Instagram geliştiricileri beğeni görüntülemeyi tamamen ortadan kaldırmayı düşündüğü savunuluyor

Instagram İndir: Android

Paylaşılan fotoğrafın beğeniden daha önde olması gerektiği düşünülerek getirilmesi ihtimal dahilinde olan bu  sürüm, kullanıcıların fotoğrafı beğenmesine engel olmuyor. Sadece beğeni sayısını bir tek fotoğrafı yayınlayan kişinin görmesini sağlıyor. Şuan da henüz test aşamasında olan sürümün ise ne zaman uygulamaya getirileceği ya da getirilip, getirilmeyeceği henüz belli değil. Ancak Instagram eğer bu uygulamayı gerçekten hayata geçirirse yapay platformlardan sıyrılmış ve gerçekten samimi bir sosyal ağ uygulaması olmayı başararak zedelenen imajını da onarmış olacak gibi duruyor.

 


İlgili uygulamalar
Facebook ve Instagramdan Beğen Butonu KaldırılabilirFacebook ve Instagramdan Beğen Butonu Kaldırılabilir
Facebook'tan Sonra Şimdi de Instagram Şifreleriniz TehlikedeFacebook'tan Sonra Şimdi de Instagram Şifreleriniz Tehlikede

PAYLAŞ