Instagram, Retweet Benzeri Bir Özellik Geliştiriyor! - Haberler - indir.com

Instagram, Retweet Benzeri Bir Özellik Geliştiriyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-21 11:41:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

The Verge tarafından paylaşılan bazı bilgilere göre Instagram, kullanıcıların kendi profillerinde ve akışta paylaşmasını sağlayacak yeni bir özellik geliştiriyor. Fakat bu haberler ortaya çıksa da Instagram, henüz bir açıklamada bulunmadı. 

Instagram, Retweet Benzeri Bir Özellik Geliştiriyor!

Sosyal medya kullanıcıları, anlamlı buldukları veya beğendikleri bazı içerikleri kendi profillerinde paylaşmak istiyorlar. Bu nedenle Facebook'ta bulunan "Paylaş" gibi bir özellik geliştirmeye başlamış. Instagram'da kullanıcıların herhangi bir içeriği beğendiklerinde kendi profillerinde yayınlaması için ya gönderiyi cihazlarına kaydetmeleri gerekiyor ya da üçüncü parti uygulamalar kullanarak içerikleri kendi profillerinde paylaşıyorlar. Her iki teknikte de bazı dezavantajlar bulunuyor. İlk yöntemde kullanıcılar, istemedikleri takdirde orijinal gönderinin sahibine atıfta bulunamıyorlar. Buda gönderi sahibi için sorun oluşturuyor. İkinci yöntem daha tehlikeli.

Facebook'ta ve Instagram'da ne kadar vakit geçirdiğinizi hiç merak ettiniz mi?Facebook'ta ve Instagram'da ne kadar vakit geçirdiğinizi hiç merak ettiniz mi?

Üçüncü parti uygulamalarını kullanmak için, bu program veya uygulamalara Instagram hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor. Bu sebeple bu uygulamalar sizin Instagram bilgilerinizi çalabilir veya değiştirebilir. Bu nedenle üçüncü parti uygulamaları kullanmanızı önermiyoruz. Instagram, kullanıcılarının 'yeniden paylaşma' talebini çok uzun zamandır inceliyordu. The Verge tarafından yapılan bir habere göre ilerleyen zamanlarda bu talep gerçekleştirilebilir. Instagram, kullanıcılarının beğendiklerini veya kendi profilinde paylaşmak istedikleri içerikleri gerçekleştirecek bir özellik geliştiriyor. Regram yada Yeniden Paylaşım olarak adlandırılabilecek bu özellik ile beğendiğiniz gönderileri kendi profilinizde paylaşabileceksiniz.

Bu özellikle ile beğendiğiniz gönderileri kendi profilinizde veya hikaye akışınızda paylaşmak için üçüncü parti uygulamalarına gerek kalmayacak.  Yeniden paylaşma özelliği henüz erken geliştirme aşamasında. Bu yüzden özelliği kısa süre içerisinde göremeyebiliriz. Fakat böyle bir şeyin geliştirildiğini bilmenizi isteriz.


İlgili uygulamalar
Instagram'da onaylı hesap nasıl alınır?Instagram'da onaylı hesap nasıl alınır?
Muhteşem Instagram Fotoğrafları İçin Telefonunuzda Bulunması Gereken 12 UygulamaMuhteşem Instagram Fotoğrafları İçin Telefonunuzda Bulunması Gereken 12 Uygulama
2018 Instagram trendleri2018 Instagram trendleri

PAYLAŞ