Instagram resmi hesabından Türkiye'yi paylaştı - Haberler - indir.com

Instagram resmi hesabından Türkiye'yi paylaştı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-24 16:33:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Sosyal medya uygulamaları arasında dünyanın yakından takip ettiği ve milyonlarca aktif kullanıcı sayısı hesabı bulunan Instagram, resmi hesabından çarpıcı fotoğraflar paylaşıyor. Resmi hesabından etkileyici bir görsel şölen sunan şirket, kendi hesabında önemli gelişmeler ve birbirinden yetenekli fotoğrafçıların objektiflerine yer veriyor. Geçtiğimiz gün ise Instagram’ın resmi hesap takipçileri oldukça şaşırtıcı ve sevindirici bir gelişmeyle karşılaştı. Kendi resmi hesabında Türkiye’den bir kareye yer veren Instagram kullanıcılardan beğeni topladı. 

Instagram’dan Van Gölü Ekspresi paylaşımı 

Instagram yeni odaklama filtresini test ediyorInstagram yeni odaklama filtresini test ediyor

Instagram'da onaylı hesap nasıl alınır?

Instagram bildiğiniz üzere #HelloFrom Hastag’i ile dünyanın her ülkesinden çarpıcı ve önemli fotoğraf karelerini zaman zaman resmi hesabında paylaşıyor. Bu zamana kadar büyük beğeni gören bu paylaşımlar arasında geçtiğimiz gün Türkiye’de yerini aldı. Sosyal medyanın en popüler uygulamaları arasında yer alan Instagram’ın kullanıcılarına yapmış olduğu bu güzel sürpriz yoğun bir ilgiyle karşılandı. Instagram geçtiğimiz haftalarda da GoPro hesabından İstanbul’dan bir kare paylaşmıştı. Bu paylaşımın dünya çapında bir ilgi görmesinin ardından Instagram resmi sayfasında Türkiye’den bir kareye yer verdi. Instagram’ın #Hellofrom Hashtag’ı ile paylaştığı bu fotoğraf ise, Hüseyin Taşkın imzası taşıyor. Van’ın muhteşem manzarasının bulunduğu fotoğrafın 307 milyon kişinin takip ettiği resmi hesaptan paylaşılması ise Türk kullanıcılarını oldukça mutlu etti. 

Instagram'ın Tasarımı Değişti!

Bunun yanı sıra fotoğrafta ilgi çeken bir diğer bir detay ise Instagram’ın resmi hesabından paylaşmış olduğu bu fotoğrafın altına yaptığı detaylı açıklama oldu. Instagram tarafından paylaşılan fotoğraf Ankara’dan doğuya doğru seyahat etmenin en iyi seçeneklerinden biri olan Van Gölü Ekspresi’ne aitti. Instagram yaptığı paylaşımda bu detaya da yer verdi. Karla kaplı bir görsel şölen sunan bu fotoğraf ise kullanıcılar tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. #HelloFrom Hastag’i ile dünyanın her yerinden en güzel fotoğraf karelerini yayınlayan Instagram’ın paylaştığı Van Gölü Ekspresi fotoğrafı güzelliğiyle tüm dünyayı büyüledi. 


İlgili uygulamalar
Instagram'da beğeni gizleme özelliği aktif!Instagram'da beğeni gizleme özelliği aktif!

PAYLAŞ