Instagram, Reels’i TikTok’a alışmış kişiler için daha kullanışlı hale getirmeye çalışıyor - Haberler - indir.com

Instagram, Reels’i TikTok’a alışmış kişiler için daha kullanışlı hale getirmeye çalışıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-25 19:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

InstagramTikTok karşısındaki başarı mücadelesini kazanmak için Reels özelliğinde birkaç değişikliğe gidiyor. Bu değişikliklerin başında ise artık kliplerin süresinin 30 saniyeye uzatılması geliyor. Artık 10 saniyelik bir geri sayım zamanlayıcısı ayarlayıp klipleri kırpıp silebileceksiniz. Böylece düzenleme süreci de daha sorunsuz hale gelmiş olacak.

Instagram Reels, gelen eleştiriler sonrasında düzenleme konusuna el atmış durumda.

Henüz 2 ay önce tüm kullanıcılara sunulmaya başlanan Reels için gelen eleştirilen başında düzenleme kontrolleri ya da daha fazla özellik sunulmaması geliyor. Son olarak yapılan değişiklikler ise Reels’i bir diğer sosyal medya platformu olan TikTok’a alışmış kişiler için daha kullanışlı hale getirme girişimi gibi görünüyor.

Reels yaratmak için Instagram kamerasına gidip ekranın alt tarafında bulunan Reels kategorisini seçmeniz gerektiğini hatırlatmamız gerekiyor. Çekim tuşuna basılı tutarak kayda başlayabiliyorsunuz. Alt kısımda da bir ilerleme göstergesi bulunuyor. Klibi sonlandırmak içinse sadece kaydı durdurmak yeterli. Daha sonra kaydınızı Instagram Müzik kütüphanesi ve efektlerle süslemek de elinizde.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ