Instagram Presets ne demek? - Haberler - indir.com

Instagram Presets ne demek?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-06 21:31:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Uzun bir süreden beri özellikle içerik üreticileri ve markalar tarafından tercih edilen Instagram Presets'i, büyümek isteyen işletmelerin ve Influencer olmayı hedefleyen micro içerik üreticilerinin kullanabileceği bir yöntem olarak karşınıza çıkıyor. Bizde siz okurlarımız için bu uygulamanın ne olduğunu anlatmaya çalışacağım.

Bilmeyen okurlarımız için Instagram Presets'in ne olduğunu açıklayacak olursam, internet üzerinden indirdiğiniz ve Adobe Lightroom gibi bir düzenleme aracı üzerinden fotoğraflarınıza uygulayabildiğiniz önceden hazırlanmış filtreler topluluğu. Bütün Instagram Preset'i, sosyal medya hesabınızda paylaşacağınız fotoğrafınıza ekleyebileceğiniz bir grup düzenleme ve efekt içerir. Ayrıca size sunulan bu presetleri farklı kaynaklardan telefonunuza veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Şayet bu özelliği tercih etmek istemiyorsanız, kendi presetlerinizi de dilediğiniz gibi oluşturabilirsiniz. 

Instagram organik aktif gerçek türk takipçi satın almak için instatakipci.comInstagram organik aktif gerçek türk takipçi satın almak için instatakipci.com

Zamandan tasarruf etmenize yardımcı oluyor

Her ınstagram kullanıcısının bildiği üzere fotoğraf düzenlemek zaman isteyen bir olay. Özellikle de bir firma ya da şirket adına sosyal medya hesabını yönetiyorsanız. Bundan ötürü Instagram Presets uygulamasını kullanmak fotoğrafları tek dokunuşla kolay bir şekilde kısa bir sürede  düzenlemenize yardımcı oluyor. Aynı şekilde uzun uzadıya uğraştığınız fotoğrafın parlaklık ya da netlik ayarlarını doğru bir şekilde ayarlamak için verilen uğraşta minimuma indiriliyor. Bu uygulamada önceden ayarlanmış ayarlar sayesinde kullanıcılar ayaları hızlı bir şekilde kendi fotoğrafında uygulayabiliyor. Mesela bir fotoğrafçı Piotr Kulczycki preset  kullanmanın, fotoğraf düzenleme iş yükünü 5 kat daha az olduğunu ifade ediyor. Ayrıca tek bir dokunuşla tek tek grup fotoğraflarını düzenleyebilmek de bunun önemli bir parçası. Uygulamayı kullanmak ise oldukça kolay ve basit. 

2018 ile 2019 sonuna kadar çıkacak olan 15 oyun

Firmanıza uygun estetiği yakalamanıza yardımcı olacaktır

Instagram profilinizi şirketiniz ya da firmanız için bir portfolyo olarak düşünebilirsiniz. Bu düsturda firmanızın hitabetine estetik değerlerine uyum sağlamayan fotoğraflar kullanıcının gözüne batacak ve ayrışacaktır. 

 


Instagram Müşteri HizmetleriInstagram Müşteri Hizmetleri
Instagram yeni özelliğini aldığı tepkiler sonucunda kaldırdı!Instagram yeni özelliğini aldığı tepkiler sonucunda kaldırdı!
Instagram'a Erişim Engeli GelebilirInstagram'a Erişim Engeli Gelebilir

PAYLAŞ