Instagram Mesajlaşma Özelliğine Kavuşacak - Haberler - indir.com

Instagram Mesajlaşma Özelliğine Kavuşacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

200 milyondan fazla üyesi ile en popüler fotoğraf paylaşım uygulaması olan Instagram, kullanıcılarının birbirleri arasında iletişim kurabilmeleri için özel mesajlaşma özelliğini uygulamaya ekleyeceği söylentileri son günlerde yayılmaya başladı.

Facebook tarafından 1 milyar dolara satın alındıktan sonra hacim ve uygulamaları ile adından oldukça fazla söz ettiren Instagram servisi içerisinde pek çok kullanıcı kolaylığı sağlanmasına rağmen bugüne kadar henüz uygulama içerisinde kullanıcılar birbirleri ile mesajlaşma şansına erişememişti. GigaOM' un kurusucu Om Malik' in açıkladığı öngörülerinden edindiğimiz bilgiye göre yakın bir zamanda Instagram' a gelecek yeni özellikler içerisinde kullanıcıları oldukça sevindirecek özel mesajlaşma seçeneği de aktif olacak. Om Malik' in düşüncesine göre Instagram' ın büyük adım atması ve kullanımını daha da artırması için böyle bir hamlenin de yapılması gerekiyor.

Instagram' ın mesajlaşma seçeneğini getirip getirmeyeceği ise şu an için tam belli olmamakla beraber, eğer ki böyle bir özelliği kullanıcılara sunar ise bu haberimizi de sitemiz üzerinden öğrenebileceksiniz. 

Instagram uygulamalarını Android, iOS ve Windows Phone cihazlarınıza indirmek istiyorsanız aşağıdaki linklerden size uygun olanına tıklayarak ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Android için Instagram indir

iOS için Instagram indir

Windows Phone için Instagram indir

 





PAYLAŞ