Instagram mesajlar için yeni özellik geliyor - Haberler - indir.com

Instagram mesajlar için yeni özellik geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-20 14:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Uygulamalar arası entegrasyona devam eden Facebook şirketi, şimdi ise Instagram ve Messenger arasında bir bağ kurmaya hazırlanıyor. Şimdi ise Instagram ve Messenger yeni bir form kazanmaya başlıyor. Buna göre Facebook, Messenger uygulamasına ek olarak Instagram üzerinden mesajları yönetmeye izin verecek bir güncelleme yayınlayacak. Instagram mesajlar için yeni özellik duyurusunu da yayınlamış durumda. Facebook ise işletmelerin daha çok tercih etmiş olduğu Messenger API’sini Instagram’a dahil etmeye hazırlanıyor. Instagram’da işletme hesapları için yeni geliştirmeler sunan Facebook, şimdi ise mesajlar tarafında odaklanacak gibi duruyor.

Instagram ve Facebook Messenger birleşme yolunda

Instagram Reels'e 3 yeni özellik geldiInstagram Reels'e 3 yeni özellik geldi

Instagram’da bulunan işletme hesapları bu yeni özellik gelene kadar müşterilerinden gelen sorulara sadece Instagram üzerinden cevap verebiliyorlardı. Şimdi ise işletmelerin artık Instagram mesajlarını ve Facebook sohbetlerini yönetmek için şirket içinde kullanmış oldukları uygulamalara ve iş akışlarına entegre edebilecekleri anlamına geliyor. Daha çok fotoğraflar, URL bağlantıları ve daha fazlası için kullanılabilecek olan bu yeni uygulama, Instagram’da işletmelerin gücü kullanarak sık sorulan sorulara anında yanıt verilmesini sağlayacak. Diğer yandan müşteriler gerekirse canlı desteğe bağlanmayı teklif edecek. Bu özellik noktasında yapılan bir testte, işletmelerin müşterilerin sorularına yüzde 55 oranında daha fazla yanıt vermesi sağlanıyor.

Instagram için Messenger API desteği olarak adlandırılan bu adımın şuan için beta aşamasında olduğu ve Instagram’ın bu sayede kaliteli, kişiselleştirilmiş bir mesajlaşma deneyimi sunarken iş verimliliğini de artırmaya yönelik hamleler yapacağı biliniyor. Instagram’ın entegre edeceği duyurulan Messenger API, şuan belli başlı işletme hesapları ile test ediliyor. Bu işletmeler arasında ise Adidas, Nars, Sephora, Michael Kors gibi popüler markalar bulunuyor. Beta testlerinin ne zaman sonlanacağı ve son kullanıcıya aktif olarak bu özelliğin ne zaman erişeceği ise henüz bilinmiyor.


Instagram keşfet sekmesi neden açılmıyor?Instagram keşfet sekmesi neden açılmıyor?
Instagram sponsorlu içerik politikasını yeniden düzenlendiInstagram sponsorlu içerik politikasını yeniden düzenlendi

PAYLAŞ