Instagram kullanıcıları büyük bir sorunla karşı karşıya - Haberler - indir.com

Instagram kullanıcıları büyük bir sorunla karşı karşıya

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-11 09:30:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Sosyal medyalar arasında adete dev bir yere sahip olan Instagram, son zamanlarda sıkıntılı bir süreç geçiriyor. Şöyle ki binlerce kişi Instagram hesabına erişim sağlayamadığını paylaşıyor. Down Delector'ın haritasına göre sorun dünya genelinde gibi gözüküyor. Sosyal medya platformları zaman zaman çeşitli nedenlerden dolayı erişim noktasında sorun yaşatabiliyor. Şu dakikalar itibariyle de sosyal medya devi Instagram dünyanın birçok bölgesinde ciddi sorunlarla gündeme geldi. Instagram kullanıcıları çeşitli platformlar üzerinden Instagram'a ulaşım sağlayamadıklarını belirtiyor. 

Şöyle ki Instagram platformu anlık olarak Down Detector'dan alınan verilere göre sadece birkaç bölge değil, dünya çapında çeşitli sorunlar yaşatıyor. En fazla sorun yaşanan bölgeler ise Avrupa, Amerika Birleşik Devletleri'nin doğusu ve Brezilya olarak gözüküyor. Yaşanılan bu sorun, ülkemizde de adım adım daha çok kullanıcıyı etkiliyor. 

Instagram canlı yayın limiti değiştirildiInstagram canlı yayın limiti değiştirildi

Instagram'ın sorunu henüz bilinmiyor

Instagram platformunda yaşanan bu anlık sorunun şu an için nede kaynaklandığı henüz bilinmiyor ve bu konuda lider isim Instagram'dan da bir açıklama gelmedi. Yaşanan sorun hem iOS hem de Android kullanıcılarını etkiliyor. Platform kullanıcıları Instagram'ın her detayını incelemiş oldukları belirtiyor olsa da sorunun düzelmediği de dile getiriliyor. Instagram platformunda sorun yaşayan kullanıcılar, sorundan platformdaki hikayelerin de etkilendiğini dile getirdi. Konu hakkında yayınlanan onlarca şikayete göre kullanıcılar son paylaşılan hikayeleri izlemek istediklerinde boş bir ekranla karşılaşılıyor. 

Hikayelerde gözüken bu boş ekran aynı zamanda uygulamanın diğer alanlarında da kendini gösteriyor. Son dakikalarda başlayan ve binlerce kullanıcının da etkilenmesine sebep olan sorun sadece Down Detector'da 3.570 kullanıcı tarafından raporlandı. Bir diğer yandan ise yine binlerce kullanıcı Twitter ve Reddit gibi platformlar üzerinden sorunu anlatan paylaşımlar yapılmaya devam ediyor. Konu hakkında Instagram henüz bir açıklama yapmadı. Konu hakkında açıklama geldiğinde bilgilendirme yapacağız. 

 


Instagram çoklu hesap yönetimini kolaylaştıracak bir özellik yayımladıInstagram çoklu hesap yönetimini kolaylaştıracak bir özellik yayımladı
Instagram Canlı yayınlar için üç yeni özellikInstagram Canlı yayınlar için üç yeni özellik
Instagram'da konum ekleme dönemi başlıyorInstagram'da konum ekleme dönemi başlıyor

PAYLAŞ