Instagram

Instagram "Küçük Destek" uygulaması nedir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-13 11:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Dün aktifleştirilen Instagram Küçük Destek uygulaması Türkiye'de de hizmet vermeye başladı. Bu güncelleme, işletme sahiplerini yakından ilgilendiriyor. Peki nedir bu Instagram Küçük Destek uygulaması?

Instagram Küçük Destek uygulaması nedir ve ne işe yarıyor?

Popüler sosyal medya platformunun Operasyon Direktörü Justin Osofsky, yeni güncelleme ile ilgili konuştu. Dünyayı saran virüs salgını sebebiyle maddi sıkıntılar çeken esnafları düşündüğünü ifade eden Osofksy, işletmelere destek veriyor.

Instagram 5 yeni özellik üzerine çalışıyorInstagram 5 yeni özellik üzerine çalışıyor

Bundan sonra "Hikayeler" kısmında birçok işletmenin ismi yer alacak. Böylece ücretsiz bir şekilde reklam hizmeti verilmiş olacak. COVID-19 salgınından ötürü para kaybeden işletme sahiplerinin toparlanmasına yardımcı olacak.

Resmi Twitter hesabından açıklamada bulunan sosyal medya platformu Instagram, bu uygulama için şu ifadelere yer verdi:

Küçük İşletmeleri Destekleyin” etiketini yayımladık. Bunu kullanın. Fotoğrafınız veya videonuz paylaştığınız hikayede yer alacak ve desteklediğiniz işletmenin adı diğer arkadaşlarınız tarafından da görülebilecek.

Sevdiğiniz işletmelere "Küçük İşletmeleri Destekle" etiketini kullanarak destekleyerek yardımcı olabilirsiniz. Böylece bir işletme kendi adını daha çabuk duyurma şansına sahip olacak. Buna ek olarak Facebook da iş yerleri için özel bir gelen kutusu hizmeti tasarlamak için çalışmalara başladı.

Bu gelişme hakkında son derece pozitif mesajlar veren Justin Osofsky, özellikle küçük işletmeleri desteklemek için elinden gelen her şeyi yapmak istediğini açıkladı. Osofsky, müşteriler ile iş yerleri arasındaki iletişimi önemsiyor.

Gönüllü reklam dışında bağış, hediye kartları ve sipariş gibi servisleri de yenilik, işletme sahibi – müşteri arasındaki iletişimin hem soyut hem de somut bir düzlemde devam etmesini sağlayacak. Böylece mağdur olan işletmeler milyonlarca kişi tarafından desteklenebilecek.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ