Instagram kodunda gizli müzik çıkartmaları - Haberler - indir.com

Instagram kodunda gizli müzik çıkartmaları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-09 12:20:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Popüler fotoğraf ve video paylaşma uygulaması Instagram, platforma getirdiği yeni özellik ile gündemde yer alıyor. Facebook' un bünyesinde yer alan uygulama yeni özellikleri ile yeniden kullanıcılarını memnun etmeyi planlıyor. Bu bağlamda Instagram güncellemeleri ile uygulamasına yeni özellikler katmayı planlıyor.

Müzik temelli ürün kodu bulundu

Instagram yakın zamanda yayınlanan Spotfy ve Instagram hikayeler entegrasyonunun ardından Instagram uygulaması hikayeler kısmına müzik yerleştirmeyi kolay ve zevkli bir hale getirmeyi planlıyor.Instagram' ın Android uygulamasında yer alan bir koda göre yakın zamanda güncelleme ile gelmesi planlanan " müzik çıkartmaları" özelliği ile içerikleriniz için şarkı araması yapmak kolay ve eğlenceli hale gelecek. Yeni özelliğin sorunsuz dağıtılabilmesi için gerekli olan lisans haklarının Facebook tarafından çözüldü. Geçtiğimiz Aralık ayında yapılan anlaşma ile Facebook , Universal Group ile anlaşmalar imzalayarak İnstagram ve Oculus platformlarında oluşturulan gönderilerde Universal Lisansına sahip olacak. Bu anlaşma ile birlikte Facebook' un Mesenger uygulaması da içinde olmak üzere bir çok platformda platfomlar arasında "müzik temelli ürün " çıkartması da eklenebilir hale gelmişti.

Bu özelliğin Facebook tarafından kullanılabilir olmasından sonra Instagram' da müzik çıkartmaları özelliği ile birlikte otaomatik olarak dinlediğiniz şarkıyı tespit etmenin ve sanatçı ile şarkı ismini görsel bir etiket halinde yayınlamanın yeni yöntemleri için bir test mekanizması oluşturmuş durumda. Dinlenebilen müzik çıkartmaları ile Instagram Hikayeler bölümü çok daha çekici bir hal alacağı düşünülürken bu yeni çıkartmalar ile hikayelerdeki içerikler daha kullanışlı olacak. İnternette prototip tasarım konuşulurken uygulama bu özellik hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı.





PAYLAŞ