Instagram kodlarında yeni “hikaye” çıkartması ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Instagram kodlarında yeni “hikaye” çıkartması ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-14 19:05:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram’a gelecek olan yenilikler ortaya çıkmaya devam ediyor. Şirket, yeni özellikleri kullanıcılara sunarak uygulamayı canlı tutmaya devam ediyor. Şimdi ise test edilen yeni bir Instagram hikayeler çıkartması ortaya çıktı. Jane Manchun Wong tarafından ortaya çıkartılan kodlara göre platformun yeni “Hikayeler” için sunacağı bir çıkartma belli oldu. Instagram öyle ki yeni çıkartmasında tıpkı Facebook’un etkinlik oluşturma özelliğine benzer bir yeteneği platformuna getiriyor. Özellikle büyük kitlelere sahip olan kullanıcıların takipçileri ile buluşması veya grup etkinlikleri için bu özelliğin direkt ve kolay bir şekilde Hikayeler üzerinden kullanılabilmesi mümkün olacak.

Instagram’a Yeni Hikayeler Çıkartması Geliyor

Diğer çıkartmalarda olduğu gibi kendine ait paneli olacak olan bu çıkartma içerisinde etkinlik başlığı, tarihi ve yeri belirtilebiliyor. Çıkartmanın altında ise cevap bölümü yer alıyor. Instagram’ın bu yeni özelliğinin test süreci sonrasında önümüzdeki günlerde hazır olması bekleniyor. Önümüzdeki dönemlerde ise güncelleme ile tüm Instagram kullanıcılarına verilmesi bekleniyor. Ayrıca yakın zamanda sohbet gruplarına özel hikaye atılabilme özelliği de Instagram platformuna dahil edilecek. Bu durumda ise yakın arkadaşlar listeniz haricinde oluşturmuş olduğunuz sohbet gruplarına özel hikaye paylaşımları yapabileceksiniz.

Yeni gelen Instagram özelliği ile önemli bir yara kapatıldıYeni gelen Instagram özelliği ile önemli bir yara kapatıldı

 

Instagram is working on Invites Sticker for events pic.twitter.com/CQ50u24oKk — Jane Manchun Wong (@wongmjane) 12 Ekim 2019

 

 

Ayrıca konser, toplantı, etkinlik ve sinema gibi toplu bu tarz etkinliklere takipçilerinizin ne kadarının katılıp katılmayacağını kolay bir şekilde tespit edebilirsiniz. Bakalım bu yeni özellik kullanıcılar tarafından ne derece beğenilecek ve ilgi görecek göreceğiz.


Az bilinen Instagram özellikleriAz bilinen Instagram özellikleri
Doğru sanılan Instagram yanlışlarıDoğru sanılan Instagram yanlışları

PAYLAŞ