Instagram keşfet sekmesi neden açılmıyor? - Haberler - indir.com

Instagram keşfet sekmesi neden açılmıyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-13 11:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler sosyal medya platformu olan Instagram, dün gece saatlerinden itibaren ciddi erişim sorunları yaşamaya devam ediyor. Instagram’ın yaşadığı sorunlar arasında hikayelerde erişim sıkıntısı ile beraber kullanıcılar hikayelerini görenleri göremiyorlar. Diğer yandan Instagram keşfet sekmesine de erişimde büyük zorluk çekiliyor. Dünyanın böyle önde gelen sosyal medya platformları her ne kadar güçlü altyapılara sahip olsalar da, zaman zaman böyle sıkıntılar yaşayabiliyorlar. Günlük kullanımda kullanıcıların vazgeçilmez platformları ise sosyal medya servisleri oluyor. Twitter, Facebook ve Instagram gibi öne çıkan platformların ise herkes tarafından yoğun bir şekilde kullanıldığı biliniyor. Bu noktada ise bazı sunucu ve erişim sorunları dönem dönem kaçınılmaz oluyor.

Instagram Keşfet ve Hikayeler erişim sorunu yaşıyor

​Instagram yeni Reels özelliklerini duyurdu​Instagram yeni Reels özelliklerini duyurdu

Anlık olarak milyonlarca kullanıcıya erişen bu servisler sorun gösterebiliyor. Instagram’da geçtiğimiz gece saatlerinde bunlardan birisi olarak hem keşfet hem de hikayeler bölümünde problemler yaşamaya başladı. Instagram’ın yoğun olarak kullanılan özelliklerinden birisi olan Keşfet sekmesi ve Hikayeler görüntülemelerine erişim sağlanamıyor. Kullanıcıların yoğun olarak vakitlerini harcadıkları keşfet sekmesi hem masaüstü, hem de mobil uygulamadan erişilebilir değil. Down Detector tarafında ABD’nin doğu ve batı yakasında, Batı Avrupa’da, Türkiye’de ve bazı Asya ülkelerinde kullanıcıların erişim sıkıntıları yaşadığı gözüküyor.

Yine Down Detector verilerine göre akşam 10.44 itibariyle 4407 hata bildirisi gözüküyor. Resmi sayfalarda ise Facebook konu hakkında bir blog açıklaması yapmış değil.  


Instagram Threads uygulaması mesajlaşma uygulaması olduInstagram Threads uygulaması mesajlaşma uygulaması oldu
Instagram Reels'e 3 yeni özellik geldiInstagram Reels'e 3 yeni özellik geldi

PAYLAŞ