Instagram iPad Uygulaması: Flow for Instagram - Haberler - indir.com

Instagram iPad Uygulaması: Flow for Instagram

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Doğrudan mesajlaşma özelliği ile geçen hafta kullanıcılarını sevindiren Instagram, bu güncellemeden sonra tablet uyumsuzluğu problemi ile karşı karşıya kalmıştı. Bu uyumsuzluğu çözmek için geliştirilmiş olan Flow for Instagram uygulamasının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Tayland merkezli Codegent firması tarafından geliştirilmiş olan 'Flow for Instagram' iOS 6 ve iOS 7 sistemine sahip iPad'lerde kullanılması için geçen hafta App Store üzerinde yayınlandıktan sonra adından bahsettirmeye başladı. 

Tamamen ücretsiz olarak sunulan ve kullanıcıların çok sayıda fotoğrafı aynı ekran üzerinde görebilmelerine olanak sağlayan uygulama, Instagram'ı ileri seviyeye taşıyarak yorum ve profil fotoğraflarını ana sayfa üzerinden kaldırmakta ve bu sayede de görüntü karmaşasına son vererek sadece görsel odaklı bir Instagram imkanı sunmaktadır. AirPlay desteği, tam ekran video oynatma, lokasyon bazlı arama, arayüze yer ismi yazıldığında paylaşılmış olan bütün görsellere ulaşmanın yanı sıra Facebook ve Twitter'dan doğrudan fotoğraf paylaşma özelliklerini de yine uygulamada bulabilirsiniz.

Olumlu özelliklerinin yanında bazı eksiklikleri de görebileceğiniz Flow for Instagram, sadece yüksek çözünürlüklü ve geniş boyutlara sahip görseller ile kullanıcı profillerini görüntülemenize izin veriyor. Ayrıca bazı kısıtlamaları da beraberinde getiren uygulamaya fotoğraf yüklemesi yapamadığınız gibi fotoğraflara yorumda yazamıyorsunuz.

2014 yılının ilk çeyreğinde 1 milyon kullanıcı sayısında ulaşmayı hedefleyen Tayland'lı Codegent firması, hedeflerine ulaştıkları takdirde yeni eklentileri geliştireceklerini ve bu eklentilerden en önemlisinin ise kullanıcıların bir hesaptan diğerine geçiş yapabileceklerini bildirdi.

iPad cihazlarınız üzerinde sorunsuz bir Instagram deneyimi yaşamak istiyorsanız hemen Flow for Instagram uygulamasını aşağıdaki bağlantıyı kullanarak cihazınıza ücretsiz olarak yükleyebilir ve altta bulunan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




Flow for Instagram Videosu


PAYLAŞ