Instagram iki yeni özellik kazanabilir - Haberler - indir.com

Instagram iki yeni özellik kazanabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-03 18:00:07
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Instagram milyonlarca aktif kullanıcısıyla her geçen gün hitap ettiği etki alanını genişletirken bir yandan da yeni özellikleri kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. Bir uygulama geliştiricisinin keşfettiği kadarıyla Instagram iki yeni özellik daha kazanacak gibi duruyor.

Bu özelliklerden ilki insanlar arasında yapılan iş birliğini gösteren bir etiket iken bir diğer özellik ise hikâyeler tarafında oluyor. Bu özellik temelde, takip ettiğiniz kişilerin hikâyelerine emoji ile reaksiyon verdiğinizde mesaj olarak gitmemesini içeriyor. İşte yeni özelliklerin detayları:

Twitter Android için paylaşma özelliği işlevsellik sunuyorTwitter Android için paylaşma özelliği işlevsellik sunuyor

Instagram iki yeni özellik kazanabilir

Instagram daha önce canlı yayınlar için yeni üç özellik getirmeyi planladığını önceden duyurmuştu. Bunun ardından uygulama geliştiricisi Alessandro Paluzzi, Twitter hesabı üzerinden Instagram’ın üzerinde çalıştığı yeni özellikleri paylaştı.

Bu özelliklerden ilki, takip ettiğiniz kişinin hikâyesine bıraktığınız ifade hakkında. Normalde bir kişinin hikâyesine ifade bıraktığınız zaman mesaj olarak karşı tarafa gidiyor. Bunun önüne geçmek isteyen Instagram artık, mesaj atmadan ifade bırakmayı sağlayacak.

#Instagram is working on a new sticker: Collab




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ